24 Şubat 2016 Çarşamba

Online Alışverişte Yeni Bir Soluk: Kozmium

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlere yeni açılan ve birbirinden kaliteli markaları kolaylıkla bulabileceğiniz yeni online alışveriş sitesi Kozmium'dan bahsetmek istedim.



Herkes tarafından sevilen ve çok satılan dermokozmetik markaların ürünlerine çok uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu site, sunduğu güvenli alışveriş ve hızlı kargo imkanlarıyla gercekten çok tercih edilesi. Sitede bir de ürünler hakkında her türlü sorunuza yanıt alabileceğiniz Canlı Destek Hattı bulunuyor!


Elime ulaşan ilk kargoda La Roche Posay Effaclar Gel Temizleyici ve çok severek kullandığım La Roche Posay Eau Thermale Yatıştırıcı Termal Su vardı.



Jel Temizleyicinin kullanım alanları;
Akne eğilimli yağlı ciltlerin günlük cilt temizliğinde kullanılan Effaclar Gel, aşırı sebum üretimini dengelemesinin yanı sıra epidermanın saflığına kavuşturulmasında yardımcıdır. Sabun içermeyen, hassas temizleme yüzdesi sayesinde cildin yıpranmadan temizlenmesine yardımcıdır. Dermatolojik uygulamalarda kullanılabilir.

Termal suyun kullanım alanları; 
Başta sedef, akne, cilt yanıkları ve egzama olmak üzere önemli cilt hastalıklarının tedavisinde asıl tedaviye destek amaçlı terapatik uygulamalardan faydalanılmaktadır. La Roche-Posay Termal Suyu yaklaşık 300 yıldır, yatıştırıcı, yumuşatıcı, serbest radikalleri elimine edici, anti-pururitik ve dekonjestan özellikleri sayesinde dermatolojik uygulamalarda kullanılmaktadır.



Her iki ürünü de yakın zamanda ayrıntılı olarak blogda inceleyeceğim. Siz de sadece takipçilerime/okuyucularıma özel olan C2WDS63L kodlu bedava kargo kuponu ile anne-bebek, güneş bakımı, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, +18 ürünler, ağız ve diş bakımı, gıda takviyesi, medikal ürünler, makyaj, parfüm, deodorant ve kadın-erkek kategorilerinde ihtiyacınız olan ürünleri satın almak ve incelemek için burayı tıklayabilirsiniz :) Özellikle La-Roche Posay, Nuxe Paris, Caudalié, Bioderma, Sebamed ve daha bir çok harika dermokozmetik markasına harika fırsatlarla ulaşabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

6 yorum:

  1. Yeni keşifleri severim :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir siteye benziyor inceleyeceğim :) paylaşımın için çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 24 saat dolmadan siparişim elime ulaştı hem de özenle tek tek paketlenmiş halde. başka hiç bir sitede böyle bir hız görmedim kesinlikle göz atmalısın =)

      Sil
  3. laroshe posay ı eczacımın tavsiyesiyle kullanıyorum. çok memnunum. yüzümü rahatlatarak temizliyor. diğer temizleyici jeller gibi kurutmadı. kuru ciltli olduğumdan rahatlıkla herkese tavsiye edebilirim ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de severek kullanıyorum bendeki jel karma yağlı ciltler için ama evet kurutup gerdirmiyor. asıl termal suyunu çok sviyorum kaç şişe bitirdim sayısını unuttum :D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...