6 Aralık 2015 Pazar

Wet n Wild Coloricon 8'li Far Paleti - E738 Comfort Zone

Herkese yeniden merhaba :)
Bu yazımda size bana hediye gelen, en çok istediğim far paletlerinden biri olan Comfort Zone'dan bahsetmek istedim.



Bloggerlar ve makyaj severler arasında uzun zamandır bilinen bir palet ancak tabii ki ben de yazmasam içim rahat etmezdi. Çünkü en basit, en çok bilinen ürünleri bile hiç duymamış, kullanmamış olanlarımız olabilir ve sanki herkes herşeyi bilmek zorundaymış gibi bir tavır sergilenmesi beni biraz kızdırıyor açıkçası. O yüzden bir ürünü sevdiysem modası geçse bile yazarım yani hiç farketmez:) Mevsimlerden yine sonbahar-kış iken ve hazır bu palet bu aylara çok yakışıyorken tekrar kullanmaya başladım ve deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak istedim.

Gratis'lerde bulabileceğiniz Wet'n Wild markasına ait, büyük ihtimalle markanın en çok satılan far paletlerinden olan bu set gerçekten uygun fiyatlı ve kolay bulunmayan renkleri içeriyor. Hatta sanırım bazı renkleri M.A.C. 'in tekli farlarına dupe gösteriliyor. Bunlardan biri sağ en alttaki renk. Gerçekten tek başına bile akşam dışarı çıkarken yeterli oluyor.

Paletteki 8 rengin hepsi sedefli/simli. Hiç mat renk yok ancak her ne kadar mat farları çok sevsem de bu palet kesinlikle favorilerim arasına girdi. Renk kombinasyonu çok fazla ve hem günlük hem de özel günlere kullanılabiliyor.



Farların üzerinde tam görünüm uygulamak isteyenlere gözünüzün neresine sürmeniz gerektiği yazıyor. Özellikle yeni başlayanlar için bu tarz açıklamaları çok faydalı buluyorum. Ben genelde günlük makyajımda en fazla iki renk kullandığım için kafama göre uydurup seçiyorum. Youtube'da bu paleti kullanarak gerçekten şahane göz makyajı yapanlar var, merak edenler göz atsınlar mutlaka. 


Palet bir adet çift taraflı aplikatörü ile satılıyor ancak ben biraz kalitesiz bulduğum için kendi fırçalarımla uygulama yapıyorum. Farların tozutma oranı biraz var, hep söylediğim gibi bu biraz da fırçanızın yumuşaklığı ile ilgili bir durum olabiliyor. Dağıtmadan hafif tampon hareketlerle fırçamı sürdüğümde minimum tozutma yaşıyorum. Renkleri resimlerle sizlere göstermeye çalıştım. Gerçekten her göz rengine uyum sağlayacak güzellikteler. Pigmentasyonları da harika. Sizi uğraştırmıyor. 


Bu paletin fiyat/performans karşılaştırması açısından gerçekten çok uygun olduğunu düşünüyorum. Normalde 20 tl civarı olması lazım ancak Gratis'te sık sık indirime giriyor ve çok avantajlı hale gelebiliyor. Bu fiyata alınabilecek kaliteli ve gerçekten kullanışlı bir palet. Benim göz kapaklarım yağlı olduğundan farlarımı bazsız uygulamanın zaman kaybı olduğunu düşünürüm. Essence'nin far bazı ile harika uyum sağlıyorlar, ben hep onunla kullanıyorum. Gün sonuna kadar yerinden oynamıyor renklerin hiç biri. Bazsız performansının cilt tipine göre değişiklik göstereceği kanısındayım. 


Ambalajı düşmelere karşı çok sağlam olmayabilir ama çanta içinde kapağının kolay kolay açılacağını sanmam. Normal kalitede bir plastikten üretilmiş. Kapağının şeffaf olması, alırken renkleri rahatça görebilmemiz açısından çok iyi olmuş. Set toplamda 8,5 gr ve uzun süre kullanılabilecek türden ama yine de kullanım ömrünün 2 yıl olduğunu unutmamak gerekir.


Çin'de üretilmiş ve içeriği temiz değil ancak drugstore ürünlerinin çoğu böyle, neyse ki sadece küçük bir bölgeye uygulanıyor. Zaten Çin'den gelen herşey de kötü değil sonuçta markanın güvencesi var. Bende hiç bir alerjiye, kaşıntı ya da batmaya sebep olmadı.
Umarım yazımı ve fotoğraflarımı beğenmişsinizdir.
Sevgiler
Evrim

21 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş canım^^ Bu palet hep dikkatimi çekmişti ancak almak kısmet olmadı bir türlü . Yazını okuduktan sonra bir şans vermeye karar verdim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, fikir olduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  2. Beğenmene çok sevindim kuzum :) Sırada petal pusher ve brulee var <3 Kullandıkça beni hatırla :) Yazıçok güzel olmuş hatta net olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkurler kuzum yaa :) kullandıkça seni hatırlıyorum zaten :) brulee konusunda tek umudum sensin zaten artık hiç görmedim halen :) hepsi için çok teşekkürler :) <3

      Sil
  3. YA ÇOK SEVİYORUM BU PALETİ.

    YanıtlaSil
  4. En sevdiğim uygun fiyatlı paletlerden biri bu. Sadece yeşil renklerini kullanamıyorum. Kendime yakıştıramadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazen insan renkler güzel dursa da içine sindiremeyebiliyor :) ama yeşil rengi ben sadece mavi göze pek fazla yakıştırmıyorum diğerlerine oluyor gibi :)

      Sil
  5. en sevdiğim paletlerden biridir bu..

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Harika bir yazı olmuş. İnan her sözcüğünü okudum ;) Ben de nadiren füme renk dışında hiç far kullanmayan biri olarak bunu ilk kez duyanlardanım. :))))
    Renkerli çok beğendim. Sanki far için gerekli tüm renkler toplanmış :) Üstelik bu performansa bu fiyat. :)
    Adını not aldım hemen :)İlk fırsatta alıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesnlikle tam da dediğiniz gibi bu fiyata bu performans kaçmaz :) beğenmenize çok sevindim :) sevgiler <3

      Sil
  9. Çok güzel bir yazı :))

    sende benim blogumu ziyaret edermisin? :)

    http://modavon.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Renkler çok güzel gözüküyor, üzerlerinde nerelere uygulanması gerektiğini yazmaları da oldukça pratik olmuş, ellerinize sağlık yazı için :)

    http://www.roomxcv.com | Room 95

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum, teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  11. Such a beautiful palette, the shades look amazing.
    hugs
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...