17 Aralık 2015 Perşembe

L.A. Girl Pro High Definition Concealer / HD Kapatıcı - GC969 Porcelain

Herkese yeniden merhaba!
Bu yazımda sizlere oldukça beğendiğim bir ürün olan bu kapatıcıdan bahsedeceğim.




Instagramda @cosmetico_shop tan 20 tl (25 de olabilir tam emin değilim) ye satın almıştım. Sattığı ürünlerin orijinalliğine ve uygun fiyatlı olduğuna güvenebilirsiniz. Ürün üzerinde jelatini ile geliyor ve ilk siz açtığınızdan emin oluyorsunuz.



Bu kapatıcıyı gerek yerli gerekse yabancı birçok bloggerın severek kullandığını görmüştüm. Ben de çok fazla sorunlu göz altlarım olmasa da, uykusuz olduğum zamanlar için ve yüzümde dönemsel çıkan sivilceleri kapatmak için bu ürünü alip denemek istedim.



Markanın kapatıcılarında çok fazla renk seçeneği var. Hatta yeşil, turuncu, sarı renkte ton düzelticileri de bulunmakta.
Bendeki 'porcelain' en açık renk. Bir daha ki sefere bir üst rengini alacağım çünkü pudra ile geçmezsem rengi biraz açık kalıyor. Ten rengim 'ivory' olduğu için bu sanırım biraz hayaletimsi kaçıyor ancak bu benim renk seçimimle alakalı bir sorun, ürünle ilgili değil. 



Kapatıcılığı gerçekten muhteşem. Oldukça yoğun bir yapısı olduğundan eğer göz altlarınızda kullanacaksanız iyice nemlendirdiğinizden emin olmanız gerekiyor çünkü kuruluk yapabiliyor. İyi nemlendirilmiş göz altlarında harikalar yaratıyor. Çizgilere dolmuyor ve gün boyu yerinden oynamıyor. Kullanımını pratik buldum, kendine ait minik fırçası ile ürünü cildime yayıyorum daha sonra süngerimin sivri ucuyla çekiştirmeden, pıtı pıtı tampon hareketlerle yedirdiğim zaman çok güzel bütünleşiyor. Koyu renkleri ve diğer renk eşitsizliklerini başarılı bir şekilde örtüyor. Belki hijyenik açıdan kendinden fırçalı olmasını beğenmeyenler olabilir ancak ürünü bir tek kişi kullanıyorsa çok da sorun olmaz kanısındayım, nitekim aplikatörlü kapatıcılarda da aynı sorun var sonuçta. Sürekli yüzümüze değen kısmı ürünün içine, tamamına temas ediyor. Böyle düşününce fırçalı olması bence hiç de eksi değil. Hatta artı çünkü fırça sadece kullandığınız kadar ürüne değiyor, içine hiç temas etmiyor.

8 gr'lık tüp ambalajında uzun süre yeteceğini düşünüyorum. Zira benim gibi hergün değil ihtiyaç duydukça kullanırsanız bu süre uzar gider. Ben bazen sivilce izlerini kapatmak için de kullanıyorum, iyi performans alıyorum. Ürünü iki kat uygularsanız kapatıcılığı daha da artıyor, bu konuda ayarlanabilir bir kapatıcılığa sahip olması da güzel. Doğru uygulama ile cildinizle güzel bütünleşince doğal bir görüntü ortaya çıkıyor, 'ben buradayım' demiyor. Ayrıca fotoğraflarda da güzel çıkıyor, hd olduğundan kaliteli bir görüntüsü var.





İçerik açısından çok temiz değil fakat marka hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, buna gerçekten çok sevindim umarım doğrudur. (yani, güvenemiyorum, yalan da çıkabilir :D :)) Şaka bir yana, pembe tavşancık simgesine sahip olmak öyle kolay bir şey değil. Bir de papatya özü içeriyor. Açıldıktan sonra 18 ay kullanım ömrü var.
Siz de ürünü satın almak isterseniz instagram üzerinden güvenilir satıcıları seçebilir, ya da yurtdışına giderseniz alabilir, giden tanıdığınız olursa onlarla sipariş edebilirsiniz. Umarım yakın zamanda bu marka ülkemiz pazarına da açılır.
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. Gule gule kullan canim:) boyle guzel urunleri ne diye getirmezler ki ulkemize kargo dahil fiyati mi acaba soyledigin fiyat ben de bi ara su meybellinein su sungerli kapaticisi ve bunu istiyorum da guvenilir bi hesaptan siparis gecicem heralde bilgilendirirsen sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim, gerçekten getirmeleri lazım. bahsettiğim hesapta sanırım o süngerli olandan da satılıyor bir bakım tam emin değilim ama hesap güvenilir gayet :) tabi başka bir sürü hesap dolu güvenilir, hangisini uygun görürseniz. seçtiğiniz kargo firmasına göre küçük bir de kargo parası ödedim 4-5 tl gibi. çünkü ürün yurtdışından önce satan kişiye gidiyor, asıl yurtdışı parasını o ödediği için biz sadece yurt içini ödüyoruz. sevgiler

      Sil
  2. Bence gayet basarili bir ürün severek kullaniyorum, güle güle kullan canim, fiyati da uygun almissin cunku normal fiyati 5 euro ve gonderiyle birlikte 7 euroya geliyor burda da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle canım, üzerine çok fazla kar koymayan satıcılardan almak gerek, ben de uygun aldığımı düşünüyorum :) sevgiler

      Sil
  3. Bunu elimdeki kapatıcılar bitince denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Çok başarılı bir kapatıcı göz altlarım hariç yüzüme severek kullanıyorum güle güle kullanın.
    matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, gerçekten öyle :) kızarıklıkları filan güzel gizliyor.

      Sil
  5. The post is amazing! Have a nice weekend:)

    irenethayer.com

    YanıtlaSil
  6. Bende almak istiyorum ama 25 gün sonra geldiği için bir türlü alamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence al ve aldığını unut :) gelince sürpriz olur ve çok uzun zaman geçmiş gibi gelmez belki :D D:

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...