27 Kasım 2015 Cuma

Avon True Color 4'lü Göz Farı - Warm Sunrise

Herkese merhaba!
Son zamanlarda çok severek kullandığım bu fardan sizlere de bahsetmek istiyorum. Aslında adından da anlaşılacağı gibi sıcacık, doğal ve günlük kullanıma çok uygun renklere sahip 'Warm Sunrise' far seti elime geçtiğinden beri favorim oldu.



İster yazın, ister kışın, isterseniz de bahar aylarında rahatlıkla gece gündüz kullanabileceğiniz son derece hoş geçişler yaparak göz makyajınızı tamamlayabileceğiniz renklere sahip. Ben özellikle sonbahara bu renkleri çok yakıştırıyorum. Zaten kıyafetlerimdeki renk tercihleri de bordo, bej ve haki dışında bu renklerde oluyor. Gelin bu ürüne yakından bakalım...




Yaklaşık 12 tl gibi bir fiyata indirimli aldığım palette 4 renk var. 2 rengi mat, 2 rengi çok hafif ışıltılı. Kahve tonları böyle mat olan bir set arayışındayken karşıma çıktığı için mutluyum.
Sim içermiyor, sedefli diyebileceğim kadar da sedefli değil. Koyu kahve ve orta kahve tonları tamamen mat, açık hardal/açık kahve karışımı ve bej tonları ise yarı sedefli. Gerçekten tam ayarında bir set olmuş. Avon'un kalitesini bu farda da görebiliyoruz. Temsilciliğini yapsam da her ürününü beğendiğim bir marka değil ancak bazı şeyleri hem uygun fiyatlı hem de çok kaliteli oluyor, o zaman kaçırmıyorum.



5 gr'lık ambalajı siyah, kapaklı ve çok sağlam türden. Kapağının içinde aynası var ve çift taraflı bir adet far aplikatörü dahil. İçerik olarak klasik Avon, bilenler bilir. Açıldıktan sonra 2 yıl kullanım ömrü var. 
Farların üzerinde yine bütün 4'lü Avon farlarında olduğu gibi  numaralar var ve kutunun arkasındaki şemadan yardım alarak komple bir makyaj yapabiliyorsunuz.



Tek başına da kullandığınızda gündelik olarak gayet tatmin edecek tonlar olduğundan tatile filan giderken tam çantaya atmalık. 
Kalıcılığı far bazı yokken gün sonuna kadar idare etse de yağlı göz kapağına sahipseniz biraz hafifliyor ancak far bazı ile akşama kadar yerinden oynamıyor. Ben Essence'in far bazını kullanıyorum ve çok memnunum. Onun da yazısını okumak isterseniz buraya tıklayın



Pigmentasyonu da harika. Zaten True Color serisindeki bütün farlar paletteki rengin aynısını gözünüze de veriyor. Kaliteli, yumuşak kıllara sahip far fırçaları ile uğraştırmadan uygulanıyor ve rengini güzel veriyor. Tek sıkıntısı eğer fırçayı farın üzerinde çok gezdirirseniz biraz tozlanma yapıyor. 
Kahverengi tonlarında makyajı sevenler, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arayışında olanlar kesinlikle bu sete bakmalı derim. Sık sık indirime de giriyor benden söylemesi :) Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

16 yorum:

  1. Renkler favori renklerim 3 numara en beğendiğim oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o cidden ilginç bi renk yani tek başına pek bulunmuyor genelde böyle set halinde oluyor. hardal kahve gibi :)

      Sil
  2. güzel palet bende kullanıyorum tam sonbahar renkleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sonbahar ve yazın hafif bronzlaşınca çok yakışıyor

      Sil
  3. kahve tonuna bayıldım özelliklee..

    YanıtlaSil
  4. great as usual :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thanks :) you can become a member of my blog, i am a member of yours now :)

      Sil
  5. Merhaba acaba bu palet artık satılmıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, satılıyor diye biliyorum ama bazen zaman zaman ambalaj değişikliğine gidiyorlar o yüzden bir süre bazı ürünler satışta olmuyor sonra tekrar geliyor filan. emin değilim =) ben benimkini satıyorum elimdeki ürün fazlalığı sebebiyle.. sevgiler

      Sil
  6. Ürünün kodunu öğrenmem mümkün mü

    YanıtlaSil
  7. Ürünün ismi ne diye geciyor acaba ögrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba =) ürünün adı tam olarak yazı başlığındaki gibi. eğer sipariş için kodunu soruyorsanız baştan üçüncü fotoda arka kapağı çektim, oradaki kod olması lazım. sevgiler =)

      Sil
  8. Katologto yok nasil alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kodu ile sipariş verebilirsiniz, üzerinde F160615 yazıyor ama kodu o mu bilmiyorum, bir deneyin =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...