26 Kasım 2015 Perşembe

Avon Ideal Flawless CC Cilt Kusurlarını Düzgünleştirici İnciler

Herkese yeniden merhaba!
Bugünkü yazımın konusu bu şirin görünümlü inciler. 




Aslında bu tarz incileri daha çok allıklarda görüyoruz ancak Avon da high-end markalar gibi allıktan başka şeylerde de bu tasarımı seçerek güzel bir ürün yapmış. 

İncilerin amacı makyajımızın daha aydınlık görünmesini sağlamak ve ciltteki morluk, kızarıklık vb gibi, renk kusurlarını biraz daha nötrlemek. 



İnciler 5 farklı renkten oluşuyor; yeşil olan kızarıklıkları gideriyor, mor olan ciltteki solgun görünümü ve sarılığı dengeliyor, sarı olan göz altlarındaki morlukları nötrleyerek halka görünümü gideriyor, şeftali rengi koyu lekelerin görünümünü azaltıyor ve krem rengi de aydınlatıcı görevi görüyor.
Topların üzerinde parmağınızı gezdirdiğinizde sadece aydınlatıcıymış gibi verdiği ışıltıyı görüyorsunuz ancak bir kabuki fırçayı incilerin üzerinde gezdirip yüzünüze uyguladığınızda ışıltının yanı sıra siz hiç anlamadan renk eşitsizliklerini de düzenliyor. Canlı bir görünüm elde ediyorsunuz.





İçinde sim yok sadece sedefimsi ışıltılar var ama eğer çok çok fazla sürerseniz düğüne gider gibi görünebilirsiniz. Günlük makyajda tercihen hafifçe önce sorunlu bölgelere sonra dilerseniz tüm yüzünüze şöyle bir geçtiğinizde yeterli oluyor.





Tabii ki incilerin hedef aldığı lekeler kocaman ve çok koyu ya da resmen kıpkırmızı olanlar değil. Hafif ton bozukluklarından bahsediyoruz. Ya da sadece çok yorgun ve uykusuz bir güne başlarken yüzünüze canlılık katmak için de kullanabilsiniz. İçerisinde şeftali rengi de olduğu için elmacık kemiklerine sürdüğünüzde hafif ışıltı veren bir allık görevi de görebilir. 
Ben severek kullanıyorum. Yüzümde renk bozuklukları yok ama bazen bir sivilce geçtikten sonra kızarıklığı, pembeliği biraz daha kalabiliyor. Fondöten filan sürseniz de merhaba diyebiliyor. Yeşil renk sayesinde bu görüntü biraz daha geri plana atılabiliyor. Genel olarak simli ve yağlı bir görüntü vermediği için makyajımın sonunda aydınlatıcı olarak kullanmayı daha çok seviyorum. 
Ürünün ambalajından bahsedecek olursam, çoğu inci gibi bu da kavanoz tipi kapaklı kutusunda satılıyor. Kapağı açtığınızda incileri yerinde tutan kalın bir sünger çıkıyor, bence çok işe yarıyor çünkü o sünger olmayınca inciler kapağa her çarptığında un ufak oluyor ve kısa sürede toz haline geliyor. O yüzden ben o süngeri atmadım, işim bittiğinde mutlaka üzerlerine yerleştiriyorum. 



Ambalajı sağlam her zamanki Avon kalitesinde. 22 gr olduğu için her ne kadar göze az gelse de bu tarz ürünleri için fazla bile diye düşünüyorum. Açıldıktan sonra 2 yıl ömrü var. Avon'un çoğu ürünü gibi Polonya'da değil ilginç bir şekilde İtalya'da üretilmiş, gözümden kaçmadı :) Güncel fiyatı 47 tl ama ben indirimde 18 tl gibi bir fiyata almıştım yani yarı yarıya düşebiliyor. Öyle zamanlarda almak daha uygun olabilir. 





Ben bu tarz incileri makyajımda sevdiğim kadar dekoratif olarak da çok güzel buluyorum. Aslında gözüm Guerlain Meteorite Pearls'de ama onu almama biraz daha var :)
Ürünü kendi sitesinden incelemek isterseniz buraya tıklayın, gerçi hiç bir şey yazmıyor ama en azından satın almak isteyenlere yol göstermiş olurum:)
Sevgiler
Evrim

2 yorum:

  1. Avon'un bu kadar yenilikçi olduğunu sayende keşfediyorum. Çok hoşuma gitti ürün. Güzel günlerde kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım :) aslında katalogda neler neler var ama insan hepsini alamıyor :D :D

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...