27 Kasım 2015 Cuma

Avon Care Brightening - Berrak Görünüm Veren El Kremi

Merhaba hepinize :)
Bugunkü yazımın konusu soğuk kış günlerinde çantamdan ayırmadığım bu el kremim.




Farklı farklı el kremleri denemeyi çok seviyorum. Bu kez de Avon'un bu aydınlatıcı etkiye sahip olanını seçtim. Bunun sebebi kış aylarında ellerimin normalden kat kat daha fazla kuruması ve pul pul olması, bu da yetmezmiş gibi ne kadar nemlendirsem de bu kuruluk zamanla koyu renge dönüşebiliyor soğuktan.
Ankara'da yaşayanlar, buranın ayazının Kars'tan beter olduğunu bilir:) Ben de hem bu yüzden hem de yılın büyük bölümü güneşe maruz kalan ellerimin berrak görüntüsünü korumak için aydınlık veren bir ürün tercih ettim. Ürünün vaatleri arasında 24 saat boyunca aydınlatıcı içeriği ile ellere parlaklık ve nem vermek. Açıkçası benim gibi çok kuruyan ellerde bu etki 24 saat sürmüyor ama zaten bunu kim böyle kullanır ki diye merak ediyorum çünkü insan gün içinde zilyon kere elini yıkıyor. Hele ki mutfakla işi çok olan benim gibi eli sürekli suda olan insanlara 24 saat vermese de olur, zaten saat başı krem sürüyoruz elimize :) 



Düzenli kullanımda donuklaşmış ve canlılığını yitirmiş ellerime berraklık kazandırmayı başardığını söyleyebilirim. Özellikle yıpranma sonucunda koyulaşan parmak eklemi derileri için birebir. Yağlı bir his bırakmadığı için de gün içinde dilediğim kadar kullanıyorum. Yumuşatması başarılı, nemlendirmesi ise normal. Öncelikli hedefim ellerimi berraklaştırması olduğu için ben sevdim, yeterli buldum. Hafif ve hoş bir kokusu var, daha çok gliserin gibi kokuyor.
Ürün 100 ml'lik, biraz uzunca olan tüp ambalajında satılıyor. Açıldıktan sonra 12 ay ömrü var. Polonya üretimi. İçerik olarak çok temiz değil ama piyasadaki çoğu el kremlerinden farksız bir içeriğe sahip. Ekstradan kaktüs çiçeği suyu içeriyor ki bu da ışıltı verme kısmını sağlıyor. Ben 4 tl gibi bir fiyata almıştım. Normal fiyatı 12 tl. Avon özellikle kış aylarında, katalogda el kremlerini çok çok ucuza satabiliyor, hatta 2li, 3lü filan kampanyaları oluyor. Siz de el kreminiz ellerinizi nemlendirirken berraklaştırsın, aydınlatsın istiyorsanız bu kremi deneyebilirsiniz. Ürüne Avon temsilcileri aracılığı ile ulaşabilir, sitesini de burayı tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Ah Ankara'nın ayazı bizi ve elleri mahvetti.bu kremi ilk defa duyuyorum güzel bir yazı olmuş eline sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma sorma malesef canım. teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. Avon'un el kremlerini çok beğenirim :) beyazlatma özelliği olması ekstra güzellik katmış. Son dönemde ellerime kullandığım ürünlerin içeriğine dikkat ettiğim için avon kullanımını bırakmıştım. Çok faydalı olmuş yazı,emeğine sağlık evrimcim 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın aslında ben de dikkat ediyorum mümkün olduğunca ama bazı ürünlerin hem doğalını hem işe yarayanını bulamıyorum. Bir de avonun el kremlerinden vazgeçemiyorum gerçekten güzeller. içerik olayına el atsalar tadından yenmez :) yazıyı beğenmene sevindim, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Aydınlık verme özelliği olduğuna hiç dikkat etmemişim bunun ..

    YanıtlaSil
  4. Ben avon kremlerini basarili buluyorum eline saglik guzel bir yazi olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim teşekkür ederim :) evet çoğundan memnunum :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...