23 Ekim 2015 Cuma

Pure Beauty Nar Özlü Antioksidan Makyaj Temizleyici Yağ/Jel

Yeniden merhaba:)
Bir şeyi çok sevdiğim zaman hemen sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ürünlerle ilgili tam bir kanıya varabilmem için de bir süre kullanmam gerekiyor.



Bu da çok sevdiğim, uzun zamandır kullandığım ve çok memnun kaldığım başka bir Pure Beauty ürünü. Sizlerle paylaşmamak olmazdı :)

Pure Beauty Nar Özlü Antioksidan Makyaj Temizleyici Yağ/Jel, tüp ambalajında, 125 ml olarak satışa sunulmuş. Kapağını gövdeye bağlayan yerde ve tüpün ağzında iki farklı koruma bandı var. İlk siz açtığınızdan emin oluyorsunuz. 
Yüzdeki kiri, makyajı, suya dayanıklı makyajı, fazla yağı, güneş kremlerini/yağlarını ve diğer her türlü kirliliği çıkarmayı vaat ediyor. Ve bunu gerçekten başarıyor. Suya dayanıklı göz ve yüz makyajımı normal misel sular ile ovalasam da çıkaramıyordum, bu ürünü keşfettikten sonra hiç vakit kaybetmeden, cildimi ovalayıp hasar vermeden kısa sürede çıkarmak benim için çok keyifli hale geldi.
Ürün dediklerini gerçekten yerine getiriyor. Üstelik fiyatı da çok uygun, indirimde 15 tl'ye kadar düşüyor, normal zamanlarda da 20-25 arası olması lazım. İçerdiği nar özleri ile de antioksidan özellik taşıyor ve cildi koruyor. Asla ve asla gerginlik vermiyor ve kurutmuyor. Aslında ürünü ilk kullandığımda 'bu ne be böyle hiç köpürmedi' yorumunu yapmıştım. Sonra üzerini okuyunca köpürmemesi anlamlı geldi çünkü 'oil in gel' olarak geçiyor. Yani jel yapısında makyaj temizleme yağı. Benim makyaj temizleme ürünleri arasında özellikle göz makyajı temizleyiciler arasında en nefret ettiğim şey çift fazlı ürünlerin gözümü yakması ve yağlı yağlı iz bırakması olduğundan bu ürüne resmen taptım. Yağ diyor, jel diyor ama hiç öyle yağsı yağsı durmuyor. Cildi kazıyıp gıcır gıcır da etmiyor. Tam kıvamında, yumuşacık bir formüle sahip. Gözleri de yakmıyor. Yüzünüzü su ile ıslattıktan sonra fındık büyüklüğünde ürünü elinize alıp ister gözlerinize ister tüm yüzünüze sürerek, dairesel hareketlerle yarım dakika ovalıyorsunuz ve sonra duruluyorsunuz. İşte bitti! Bütün makyajınız, güneş kreminiz vs vs yüzünüzde istemediğiniz ne varsa suyla akıp gitti! O kadar pratik ki anlatamam. Ben eskiden kalma alışkanlıkla hala bunu kullanmadan önce göz makyajımın ağır kısmını uygun temizleyici ile siliyorum çünkü eyelinerın kendisi yıkama esnasında gözüme kaçarsa yakıyor. Ama performans olarak bu jelden başka bir şeye ihtiyacınız olmuyor aslında. Benim bunu almaktaki amacım özellikle suya dayanıklı makyajı çıkarıyor oluşuydu. Çünkü kullandığım misel sular, temizleyiciler yeterli olmuyordu. Bazen diyorum ki neden bunu bu kadar geç keşfetmişim...



Dermatolojik olarak test edilmiş ve diğer bütün Pure Beauty ürünleri gibi Kore üretimi. İçerisinde paraben, lanolin ve alkol bulunmuyor. Eco-sertifikalı bitkisel yoğunlukta bir içeriğe sahip. Bu markayı gerçekten çok seviyorum. Kullandığım her ürününden bugune kadar memnun kaldım.
Miktarı olarak her gün kullanımda yaklaşık 2 ay belki daha fazla gider diye düşünüyorum. Tabi kullanım sıklığına ve miktarına bağlı. Ürünü Watsons'larda bulabilirsiniz. 
Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. bu tarz hafif peelingleri çok seviyorum pure beauty markası da iyidir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama peeling değil ki bu :( peeling olduğuna dair hiç bir şey yazmadım :/

      Sil
    2. ay pardon yanlış yere yazmışım ben bu yorumu :-(( başka bir blog yazısına yazacaktım ..

      Sil
    3. daha doğrusu başka bir yazıdaki ürünü düşünerek bunu yorumlamışım kafamdan peeling diye .-))

      Sil
  2. bu ürün göz makyajını da çıkarabiliyorsa harika ben white olanını kullanıyordum bunu bir deneyeyim bunun peelingini kullanmıştım çok da memnun kalmıştım duygun evrim su :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle bana evrim de :))) evet canım ben çok memnunum, zaten üzerinde suya dayanıklı makyaj ve güneş yağı için olduğu özellikle yazıyor. üstelik göz kadar hassas bir bölgeyi yumuşacık zarif hareketlerle temizlemesi çok iyi çünkü pamukla göz ovalamayı sevmiyorum artık :)

      Sil
  3. Bu markanın ürünleri güzel eminim bu da güzeldir canım :) fiyati da uygunmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yumuşacık ve etkili bir temizleyici gerçektn, kullanma şansınız olursa memnun kalırsınız diye düşünüyorum :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...