4 Ekim 2015 Pazar

Catrice Cosmetics Absolute Eye Color Göz Farı - 790 I Wear My Plum Glasses At Night

Merhaba! 
Catrice'in mat serisinden bu tekli farı sizlere anlatmak istedim. Tekli farları çok kullanışlı buluyorum. Özellikle böyle minik olanları. Çantaya at çık yapabiliyorsunuz ve makyaj masanızda da yer kaplamıyor. 




Aslında Catrice katalogunda çok güzel renkleri var serinin ancak standda hiç biri kalmamıştı, birkaç renk arasından kullanabileceğimi düşündüğüm bu rengi seçtim. Aklımda 2-3 renk daha var, onları da bulabilirsem alacağım.

Bu farın rengi çok ilginç bence. Kolay kolay her palette bulunmayan değişik bir renge sahip.



Lila ve kül grisi karışımı diye tarif edebilirim. Bir de üstüne mat olunca günlük makyajım için çok sevdiğim bir renk haline geldi. Çünkü her ne kadar kutusunda koyu görünse de aslında öyle smokey efektli bir far değil. Başka bir ürün rengi ile örnek göstermem gerekirse, Pastel Nude ojelerin 'Stone' adındaki ojesine benziyor. Bilenler belki gözünde daha iyi canlandırabilir :)


Yumuşacık ve çok güzel bir yapısı var, dokusu kadife gibi. Bu yüzden kolay uygulanıyor. Kaliteli bir far fırçası kullanırsanız tozutması çok az diyebilirim. Kalıcılığı eğer far bazı kullanırsanız çok iyi, kullanmazsanız orta, tek başına sürdüğünüz zaman birkaç saat sonra biraz uçuyor. 


2 gr'lık şeffaf kutusunda sade ve cici bir görüntüsü var. Kapağı sağlam kapanıyor, böylece çantada açılma sorunu olmaz diye düşünüyorum. Ancak dokusu çok ipeksi olduğundan düşünce çabuk kırılabilen farlardan, ben diz hizasından düşürdüm köşesi gitti :D 
Fiyatı 8-9 tl arasındaydı yanılmıyorsam. Siz de mat farları ve farklı renkleri, ara tonları seviyorsanız bu seriye göz atabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

3 yorum:

  1. Rengini beğendim bu markaya ayrıca hayranligim da var tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ilk sizde görmüştüm catrice in kontür ve kapatıcı kitini. rossmann a geleceğini duyunca çok sevinmiştim :)

      Sil
    2. Teşekkürler tatlım :) ilgine mutlu oluyorum :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...