2 Aralık 2017 Cumartesi

Organique Natural Argan Shine Şampuan

Merhaba!
Yaz aylarında diğer zamanlara göre daha çok yıpranan saçlarıma kışın mümkün olduğunca onarım odaklı ürünler uyguluyorum. Benim gibi saç rengini sık sık değiştirmeyi sevenler, sürekli saçıyla oynayanlar bunun bir dezavantajı olduğunu da bilirler =)


Böyle zamanlarda zararlı kimyasallar içermeyen etkili ürünler kullanmak saçta gerçekten daha hızlı fark yaratıyor. Organique'in bu şampuanı da parlaklığını yitirmiş, mat, kuru ve işlem görüp yıpranmış saçlara sağlık kazandırmaya yardımcı bir şampuan.
Dışarı çıktığımda havanın kirliliği + sigara içen çevrem yüzünden saçlarımı gün aşırı yıkamak zorunda kalıyorum. Aslında biraz kendi yağıyla beslenmesine izin vermek en güzeli ancak bu pek mümkün olmuyor benim için. Bu yüzden doğal yağlar içeren organik saç bakım ürünleri en büyük yardımcım oluyor. 



Organique Natural Argan Shine Şampuan içerdiği aktif bitki özleri ile saça kaybettiği parlaklığı ve canlılığı tekrar kazandırmayı hedefliyor. Patentli HAIRSPA kompleksi ile saç derisini beslerken inulin ile kuru saçları yumuşatıyor. Üzerinde yıkama sonrasında saçların daha parlak olduğu, rengini ortaya çıkardığı yazıyor. 



Yaklaşık 3 haftalık kullanımım sonucunda gerçekten verdiği parlaklığı farkettim. Alışık olmayanlar için ilk yıkamada saçları sertleştiriyormuş hissi verebilir ancak benim saçlarım temiz içerikli şampuanlara alışık olduğundan bunu umursamadım ve saçlarımı kuruttuğumda aslında sertleşmediğini gördüm. Sonrasında ise saçlarımın banyo sırasında bile daha kolay tarandığını gözlemledim. Saçlarım şu an kahve tonlarında ve şişenin yarısına bile gelmeden saçımın eskiye oranla çok daha fazla canlı göründüğünü, parladığını söyledi yakınlarım. 
Şampuanın rengi şeffaf ve çok güzel, doğal, hafif bir kokusu var. Temiz içeriği nedeniyle bulaşık deterjanı gibi köpüren şampuanlar gibi köpürmüyor ama yine de çok güzel temizliyor ve saçları arındırıyor. 



-Silikon, paraben, PEG, sülfat, SLS, ALS, SLES, parafin ve türevleri, sentetik boya, alkol, vazelin ve etanolamin içermiyor. Vegan logolu ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 



250 ml'lik pratik kapaklı şişesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var. Özellikle saçlarını silikon içerikli ürünlerin verdiği yapay ve sahte yumuşaklıktan uzak tutarak gerçek anlamda doğal formüllerle içeriden onarmak isteyenlere bu tarz saç bakım ürünlerini öneriyorum.



Sevgiler
Evrim

15 yorum:

  1. serinin farklı bir çeşidinide ben kullanıyordum yeni bitti duygucum. köpürmemesi ve içerisinde deterjan kalıntıları bulunmamasıyla çok sevdim bende
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten ilk denememde bile memnun kaldım ben de, alışılmışın dışında temiz içerikli ve etkili ürünler keşfetmek çok güzel oluyor =) sevgiler <3

      Sil
  2. güzel bir şampuan, denemek üzere not aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim saç dökülmesine de iyi gelir mi acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim dökülme sorunum olmadığından o konuda gözlem yapma şansım olmadı malesef, ama doğal içerikli organik ürünler her zaman kimyasal içeren ürünlere göre saça genel olarak daha iyi geliyor =) sevgiler

      Sil
  4. ya çok merak ettim şimdi mutlaka deneyeceğim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Saça parlaklık verdi deyince çok ilgimi çekti. Bunu mutlaka denemeliyim. Güle güle kullan Evrim'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Başak ablacım baya bi toparladı o mat görünümü bende, denersen mutlaka bekliyorum yorumlarını, sevgiler <3

      Sil
  6. çok ilgi çekici bir ürün mutlaka bakacağım buna..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım siz de memnun kalırsınız denerseniz =) sevgiler

      Sil
  7. Saçlarla ilgili her yazı ilgimi çekiyor kuzumm :D İçeriği şahaneymiş, ben de bakayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyleyim, saç ürünlerini ayrı bir merakla okuyorum hep bebeğim =)

      Sil
  8. kuzucuuum hoşgeldin ki =))) evet benziyor valla çünkü uğraşmayı çok seviyoruz saçlarımızla =) öpüyorum bitanem <3

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...