29 Ekim 2017 Pazar

Kalyon Nail Hardener / Besleyici & Sertleştirici Tırnak Cilası

Merhaba!
Uzun zamandır vakit ayıramadığım tırnak bakım rutinimi bu haftasonu gerçekleştirebilmenin verdiği mutlulukla favori tırnak bakım ürünlerimden biri olan Kalyon'un bu cilasını da yorumlamadan geçmek istemedim.


Bir ürünün gerçekten faydasını gördüğüm zaman kolay kolay alternatifini aramam. Bu cilayı da sanırım nereden baksam en az 10 kez satın almışımdır. Gerek uygun fiyatı gerekse işe yaraması bakımından hep tercih ettiğim bir ürün. Bir keresinde bu cila stokta kalmadığı için yerine NK Garlic Treatment adlı cilayı almak zorunda kalmıştım, neyse ki ondan da oldukça memnun kaldım. Artık hangisi önüme gelirse onu alıyorum ama Kalyon bir tık daha uzun süreli etki ediyormuş gibime geliyor. 


Özellikle suya sabuna çok giren ellerim için bu tarz ürünler kurtarıcı nitelikte çünkü tırnaklarım kat kat ayrılmaya çok müsayit. Tabii ki vücudu içten beslemek birincil şart ancak vitamin eksikliğim olmasa bile bu durum başıma geliyor, kimyasala ve suya çok maruz kalan tırnaklarım güçsüzleşiyor. 
Sürdükten sonra silinmeye başlaması biraz el yıkama yoğunluğunuza göre değişebilir, bende fiks 3 günden sonra etkisini büyük oranda yitiriyor. 
Temiz ve kuru tırnaklarıma 3 günde bir sürüyorum, tırnağın keratin dokusuna etki ettiği için hem sertleşip güçleniyor hem de çok daha hızlı uzuyor. Kırılan bir tırnağım varsa ona özellikle iki kat sürüyorum, iki gün sonra diğerleriyle aynı boya gelmiş oluyor. Ayrıca tırnağımın beyaz kısmının da rengini iyi koruyor. Sonuç olarak daha kalın, sert ve güçlü ama esnekliğinden ödün vermeyen tırnaklar için vazgeçilmez bir bakım ürünü diyebilirim. 


Rengi şişede sulandırılmış süt beyazı gibi dursa da tırnakta tamamen şeffaf bir hal alıyor. Kokusu klasik cila gibi.
Benim için tek eksisi fırçasının şişe dibine kadar uzanmıyor oluşu, sanırım bu piyasadaki ojelerin çoğu için geçerli, bu yüzden dibinde az kaldığında sürmek işkence oluyor, atıp yenisini almak zorunda kalıyorum (kısa fırça bir pazarlama yöntemi olsa gerek). 

Kalyon ürünlerini kozmetik ürünleri satan çoğu mağazada bulmak mümkün. Markaya ait diğer ürün deneyimlerimi okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

11 yorum:

  1. Formaldehit içermiyorsa yarın gidip alabilirim zira baz cilam bitti bitecek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriyor. içeriğinde en başta yazıyor hatta

      Sil
  2. Başak ablacım bunun içeriğine hiç bir yerden ulaşamadım ancak yazıda link verdiğim NK Garlic Treatment formaldehit içermiyor, onu tercih edebilirsin sanki =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garlic'i kullanmıştım canım ama çok başarılı bulmamıştım diye hatırlıyorum :/ Çok teşekkürler yanıtın için, öperim!

      Sil
    2. öyleyse bunu deneyebilirsin belki, ben nk yi da beğendim ama kalyon daha iyi gözlemlerime göre =) sevgiler <3

      Sil
  3. benim tırnaklarım da aksine aşırı sert :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o da ayrı dert sanırım ya, elastikiyet verecek bir şey lazım demek ki sana da =)

      Sil
  4. Çok severim kalyonu 😊

    YanıtlaSil
  5. Kalyonun ürünlerini ben de çok severek kullanıyorum bitanem ve şaşırtıcı şekilde bu ürününe denk gelmedim. Benim de tırnaklarımla ilgili sorunum var sertleştirici kullanmadığımda kolaylıkla kırılıp üst yüzeyi soyulabiliyor. Bu ürünü mutlaka deneyeceğim, emeğine sağlık bitanemm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzum raflarda bulmak çok zor, yok satıyor genelde, indirimsiz hali bile yani =) görürsen dene ama cidden güzel çok işe yarıyor. öpüyorum <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...