1 Eylül 2017 Cuma

Yves Rocher Vertige Longueur Kirpik Uzatıcı Hacim Veren Maskara - Siyah

Merhaba!
Uzun zamandır maskara yazısı yazmadığımı farkettim ve başlangıcı Yves Rocher'nin bu maskarası ile yapmak istedim. 'Vertige' serisinin şimdilik iki çeşidi var; biri bu yok gibi fırçaya sahip olanı, diğeri de daha kalın fırçalı kıvırma etkili olanı. Alırken karıştırmamak gerek çünkü ambalajları çok benziyor.


İlk çıktığında tanıtım fiyatına almıştım, birkaç aydır ara ara kullanıyorum ve artık fikirlerim oturdu.
Öncelikle ambalajından başlamak istiyorum. Metalik gümüş renkli, mürdüm yazılı oldukça albenili bir görünümü var. Şık ve kaliteli duruyor ama parmak izini çok belli ediyor. 


8 ml ve normal fiyatı 55 tl. İndirimlerde yarı yarıya bulmak mümkün. Alalı 4 ay oldu, kuruma belirtisi göstermedi ama ilk günkü ıslak yapısı biraz kayboldu. 
Maskarayı tüpten ilk çıkardığınızda sanki fırçası içinde kalmış gibi bir görüntü oluyor :D Yapısı gerçekten çok değişik. Fırçası yok gibi dursa da incecik, spiral tasarımı sayesinde varlığından habersiz olduğumuz kısa minik kirpikleri bile gözle görülür hale getirmek mümkün. Birkaç hareketle en kısa kirpiklerin bile belirginleşmesi hedeflenmiş. 


İçerisinde Filipinler'deki ağaçlardan elde edilen Elemi Reçinesi bulunuyor ve kirpiklerin daha belirgin olmasını sağlıyor. Paraben barındırmıyor. 
Benim kısa ve seyrek kirpiklerimde öyle muhteşem bir takma kirpik etkisi yaratmadı. Ama benim bile orada olduğunu bilmediğim kirpiklerimi ön plana çıkardı, genel olarak daha gür gösterdi. Bana sorarsanız fırça yapısı düz olduğu için, kavisli bir maskara kadar kıvırmıyor kirpikleri. Ama zig-zag hareketlerle sürünce güzel uzatıyor. Yapısı itibariyle kirpikleri yapıştırmaya biraz müsayit. Yani tek tek ayrılmış, kıvrık ve yukarı bakan, çok hacimli kirpikler arıyorsanız sizin aradığınız maskara bu değil. Ama günlük makyajda -özellikle ıslak görünümlü yaz makyajlarında- rahatlıkla size yetecek, doğallıktan çok da uzak olmayan, hafif dolgun ve seksi kirpikler istiyorsanız sevebilirsiniz. Hatta kiprikleriniz kendinden uzunsa bence bu maskara sizde efsane durabilir.


Ayrıca fırçasının inceliği alt kirpiklere de uygulamak için uygun, sadece kuruyana kadar biraz ıslak bir yapısı olduğundan dikkat etmek gerek. Zaten son zamanların trendinin birbirine yapışık, ıslak görünümlü kirpikler olduğunu göz önünde bulundurursak tam da o iş için biçilmiş kaftan. Taze görünümlü parlak yaz makyajları için iyi bir seçim. 


Gün içinde tekrar tekrar üzerinden geçmeye çok uygun olduğunu düşünmüyorum, hafif de olsa dökülme yapabiliyor çünkü. Ama o ağırlık yapan, kirpikleri kupkuru yapıp döken maskaralardan da değil. Verdiği siyahlık yeterli.
Benim için olmazsa olmaz değilse de yaz boyu neredeyse tüm makyajlarımda elim sıklıkla buna gitti, bu yüzden kendi alanında sevdiğim bir maskara oldu.

Siyah, kahverengi ve mavi olmak üzere 3 rengi var. Fransa üretimi. Açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay. Sitesinden incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz
Siz bu maskarayı denediniz mi? Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. 
Sevgiler
Evrim

20 yorum:

  1. bu maskarayı daha önce görmüştüm ve kullananlar da çok beğendiklerini yazmışlardı, merak ettiğim bir ürün, ihtiyacım olduğunda deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denerseniz yorumlarınızı bekliyor olacağım, sevgiler =)

      Sil
  2. Kirpiklerinde de görebilseydim keşke çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın kuzum ama ben makyaj ürünlerini kendimde resmetmiyorum çünkü herkesin kirpik, göz yapısı, dudak rengi farklı olduğundan her ürün farklı duruyor ve başkasında nasıl durduğu yeterli kanıt olmuyor diye düşünüyorum =) blogumu ilk açtığımda, birkaç yıl önce bu durumdan dilim yanmıştı o yüzden hiç girmiyorum o kısma artık :D

      Sil
  3. Yves rocher ürünlerini genel olarak beğeniyorum ve bu maskarayı almamak için kendimi zorluyorum kuzum zira elimde açılmayı bekleyen bir sürü maskara var. Fırçası tam benlik azıcık koleksiyonu azaltayım ilk bu maskaraya şans vereceğim. Emeğine sağlık bitanem, öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin de okuyan gözlerine sağlık balım, kocaman öpüyorum, sağol <3 =)

      Sil
  4. Ben deneyip etkisini beğenmiştim aslında. Fakat zor mu temizleniyordu, hatırlamıyorum şu anda, bir nedenden dolayı kullanmaya devam edememiştim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aslında azıcık özen istiyor, benim için de olmazsa olmaz değil zaten. çok teşekkür ederim sevgiler <3

      Sil
  5. Fırçaları böyle tontiş tontiş olmayınca sanıyorum ki kötü rimel. Bende de öyle takıntı var işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :D ben de öyle düşünürdüm ama önyargımı kırdım :D :D

      Sil
  6. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil
  7. bu markayla genel olarak yıldızımız barısmadıgından urunlerını de yenı cıkan kolleksıyonlarını da pek takıp etmıyorum amabaya degısıkmıs :) teşekkurler =)

    YanıtlaSil
  8. Sağlıkla kullan canım, gelin kızım bu markanın satı magazasına 2-3 hafta önce benim mailimden üye olmuş anne senin adınla açtım hesabı deyip kartını verdi indirimlerde bakarsın ürünler çok güzel dedi kendisi kullanıyor çok memnun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel sizi de düşünmüş olması, çoğu ürünü gayet başarılı evet =) sevgiler =)

      Sil
  9. Dun aldim. Kupkuri cikti.sanirim bozuk urun.degistirecegim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer çok kuru çıktıysa bir hata olmalı, dediğiniz gibi değişim talep etmelisiniz. çünkü çok ıslak olmasa da en azından kuru kategorisine girmeyecek kıvama sahip. sevgiler =)

      Sil
  10. 4 ay kullanmak gayet başarılı bir performans, son zamanlarda denediklerim 2 ayda kuruma belirtisi gösteriyor. Fırçasını beğendim, aklımda olsun Evrimcim, sevgiler...

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...