22 Ağustos 2017 Salı

Thalia Relaxingtherapy Pirinç Kepeği Yağlı Masaj ve Vücut Yağı

Merhaba!
Masaj sevmeyen var mı? Sanırım yoktur, hele ki işin içinde aromatik yağlar da varsa keyfini yaşayan bilir =)


Vücudum yüzümün aksine kuru olduğundan günlük bakım rutinimde nemlendirici kremler veya yağlar büyük önem taşıyor. Bu kadar sık kullandığım ürünlerin de temiz içerikli olmasına dikkat ediyorum. Thalia bu konuda güvendiğim, uygun fiyatlı yerli markalardan biri. Şimdiye kadar kullandığım her ürününden memnun kaldım, bu organik içerikli masaj yağı da bittikçe aldıklarımdan oldu.



150 ml'lik plastik şişesinde ve oldukça pratik bir kapağa sahip. Yarı saydam kahverengi ambalajı ürünü görmeye olanak sağlıyor. Parafin ve paraben içermiyor.


Organik pirinç kepeği yağı, zeytinyağı ve E vitamini ile cildi nemlendirirken aynı zamanda esneklik kazanmasına yardımcı oluyor. Çok güzel, rahatlatan bir kokusu var. 


Bazen tüm vücuduma bazen de masaj yapacak birisini bulduğumda da sırt-boyun-omuz bölgesinde kullanıyorum. Gerçekten insana rahatlamış, huzurlu hissettiren bir yağ. Masaj yaparak uygulandığında bölgesel olarak çok iyi geliyor. Tüm vücuda uygulandığında da derinlemesine nem sağlıyor ve birkaç kullandımdan sonra cilde esneklik kazandırıp daha canlı bir görünüm verdiğini farkediyorsunuz. Özellikle kış aylarında pul pul olan cilde çok iyi geliyor.


Yağ olduğu için çok çabuk emilmiyor. Sürdükten sonra biraz beklemek gerekiyor. Bu benim için bir eksi değil zira bu ürünü acelem varken değil tam bir bakım için zamanım olduğunda kullanıyorum. 


Thalia'nın tüm ürünlerinde olduğu gibi bu masaj yağı da cruelty-free. Ambalajında zıplayan tavşan (leaping bunny) logosu var. Türkiye üretimi ve birçok güzel sertifikaya sahip. 


Fiyatı gayet uygun, incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Sıklıkla indirime giriyor, böyle zamanlarda birkaç tane stok yapıyorum.
Eğer aromatik ve temiz içerikli vücut yağlarını tercih ediyorsanız bir bakın derim.
Sevgiler
Evrim

20 yorum:

  1. Thalia ürünlerini çok çok seviyorum! Bu yağ da aklımda olsun aslında; vücudum çok kuru değil; ama, arada kullanmam gerekebiliyor :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. hemen siteye ışınlanıyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanılsın.İlk fırsatta denemek üzere edineyim bende..

    YanıtlaSil
  4. özellikleri çok güzel, merak ettim bu ürünü bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ihtiyaç varsa memnun kalacagınızı düşünüyorum =) sevgiler

      Sil
  5. Benim de vücudum çok kuru bitanem özellikle kış aylarında bool boll vücut kremlerinden yardım alıyorum. Bu yağın içeriği şahaneymiş mutlaka bakacağım bebeğim <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah kuzum aynen benim de =) yağlarla aran iyiyse seversin bence =)

      Sil
  6. Merak ettim bu ürünü bakacağım :)

    YanıtlaSil
  7. Ahhhhh öyle ihtiyacım var ki masaja,hele böyle aromatik yağlarla yapılanına :)))

    YanıtlaSil
  8. Kuru ciltlere kremler yeterli olmuyor. En iyi gelen ürünler kesinlikle bu tarz yağlar.

    YanıtlaSil
  9. Thalia markasını birkaç kez deneme fırsatı buldm kuzum ve genel olarak beğendim. Ambalajı çok güzel ve kullanışlıymış :) Emeğine sağlık bitanem <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim kuzummm , bunu da seversin kesin =)) <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...