17 Temmuz 2017 Pazartesi

Yves Rocher Solaire Peau Parfaite Güneş Sonrası Nemlendirici Onarıcı Süt

Merhaba! Fethiye'den bildiriyorum burası çok sıcak ölüyoruz =) Deniz de olmasa cidden çekilir çile değil bu hava. Ama her şeye rağmen yaz mevsimini çok seviyoruz <3
Tatile gelirken bavulumu minimum eşya ile hazırlamak adına her şeye ayrı krem almaktansa bir tane güneş sonrası nemlendirici ürün tercih ettim. Ki zaten bu sıcaklarda insanın eli vıcık vıcık yağlı kremlere varmıyor, az ve öz ürünler tercih ediliyor.


Bu yüzden bu yazımda sizlere yaklaşık bir haftadır kullandığım ve oldukça memnun kaldığım bu üründen bahsetmek istiyorum. Hem de tatile gidecek olanlara fikir olur belki.
Yves Rocher alışverişlerimden birinde hediye edilen bu güneş sonrası süt, tatilimin ilk gününden beri favorim oldu. Koruyucu sürmeme rağmen uzun zamandır ilk defa bu denli güneşe maruz kaldığım için ilk günler cildimde deniz sonrası fazlaca hassasiyet, kızarıklık ve yanma oldu. Buzdolabında serinlettiğim bu sütü uygular uygulamaz ferahlama hissettim. Aloe vera ya da salatalık içeren ürünlerdeki gibi güçlü bir serinletme özelliği yok ancak deriyi anında nemlendirip rahatlatarak kendine getiriyor. Onarıcı etkili allantoin içerdiğinden birkaç saat içinde kızarıklık kayboluyor ve hassasiyet azalıyor.


İçinde Fransa kıyılarında yetişen boğa dikeni özü bulunuyor. Boğa dikeni 5 farklı etkisi ile adeta güneşten gerilen cildi rahatlatmak için biçilmiş kaftan. 
-Hücre yenilenmesini hızlandırıyor,
-Cildin dokusunu koruyor,
-UVA ve UVB ye karşı cildin kendi savunma mekanizmasını güçlendiriyor,
-Güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanmaya karşı koruyor
-Melanin üretimini artırıyor.


Uyguladıktan kısa bir süre sonra büyük oranda emiliyor ve öyle çok fazla yağlı bir his bırakmıyor. Çok güzel nemlendiriyor. Sim vb içermemesine rağmen cilde ışıltılı, sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. En güzel yanı da vücudun yanısıra yüze de uygulanabiliyor olması. Ayrıca bronzluğun da daha uzun sürmesini sağladığı yazıyor. 


İçeriği %91 oranında doğal. Paraben, mineral yağ ve renklendirici içermiyor. Kokusu gerçekten çok hoş ve hafif. Kıvamı orta akışkanlıkta, ince yapılı, rengi ise beyaz. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş.


Ambalajı şeffaf olduğundan içindeki ürün miktarı da görülebiliyor. Kapağı sağlam, sızdırma yapmıyor. Şişesi plastik ancak bastırarak kullanıma uygun yumuşaklıkta.
Fransa üretimi, açıldıktan sonra 6 ay içerisinde tüketmek gerekiyor. Satın almak veya incelemek için buraya tıklayabilirsiniz


Siz daha önce bu ürünü kullandınız mı? Favori güneş sonrası ürünleriniz neler benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

16 yorum:

  1. Bu tarz ürünlere bayılıyorum bi bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. kokusunu çok sevdim ben :)

    YanıtlaSil
  3. Bir sonraki tatil için aklımda olsunn :)

    YanıtlaSil
  4. Ben daha önce kullandım cnm bu ürünü. 4 tane bitirdim daha geçen ay sonuncuyu bitirdim :) Şimdi başka bir markaya geçtim. Yinede indirimde tekrar alacağım ürünlerden. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy o kadar sevdin yani! =)) çok sevindim =) senden de öneriler bekliyorum canım, sevgiler <3

      Sil
  5. Cilde ışıltı katması, kızarıklığı alması güzelmiş gerçekten, ayrca buzdolabında tutma fikrine bayıldım! Ben de öyle yapacağım mutlaka =) Güneş sonrası kremine ihtiyacım varken bir göz atayım mağazasında.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bakalım canım, hazır indirim de vardı bu aralar=) öpüyorum <3

      Sil
  6. Tatile çıkmadan not ettim kuzum özellikle hassas ciltli biri olarak denizden ya da havuzdan sonra yağ ya da vücut sütü tercih ediyorum. Simli olmamasına rağmen cilde ışıltı katması harikaymış, mutlulukla kullan bebeğim :) İyi tatiller <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru yağları ve sütleri ben de çok severek kullanıyorum balım, dene bakalım sevecek misin sen de =) kocaman öpüyorum <3

      Sil
  7. Selam :) takibe aldım bu güzel blogu bize de beklerz

    http://gezgiccift.blogspot.com.au/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldiniz =) ben sizi takipteymişim zaten, sevgiler =)

      Sil
  8. Ben turuncu rengi5 olan aldım yanıyorum Gaziantep gidince iade edeceğim çok hoş koku var koruması yok çocuklar ben annem ve eşim yanıyor kesinlikle tavsiye etmem bilginize

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünün zaten güneş koruma özelliği yok adı üstünde güneş sonrası diyor hani güneşlenince yanarsın ya o yanmayı hassasiyeti azaltması için:) bilmeden araştırmadan yorum yapmayın yok kesinlikle tavsiye etmem bilmem ne

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...