30 Temmuz 2017 Pazar

Caudalie Pulpe Vitaminée Regenerating Concentrate / Vitaminli Yenileyici Bakım Konsantresi - Tüm Cilt Tipleri İçin

Merhaba =)
Caudalie genel olarak çok sevdiğim ve çok memnun kaldığım markalardan biri. Bugüne kadar hangi ürününü kullandıysam beni yanıltmadı. Tabi bunda cildimi iyi tanıyıp ona uygun ürün seçmemin de etkisi büyük.



Hayvan deneyleri yapmayan, doğaya saygılı, tüketirken bir yandan da üreten ve ürünlerinin temel bileşeni olan üzümden gelen güzelliği bizlerle buluşturan bir marka Caudalie. Bu yazımda da markanın yazmakta hayli geciktiğim gece bakım konsantresinden bahsedeceğim.



Serumun kutusu geri dönüşümlü kartondan üretilmiş. Kutuyu yırtmadan, kat yerlerinden açtığınızda iç kısmında kullanım kolaylığı sağlayan görseller var. Kendisi de yeşil beyaz renkte, cam şişede, cam damlalıklı 15 ml'lik minik bir serum.



Tüm cilt tipleri için uygun ancak şişenin üzerinde minik bir hilal resmi var; buradan anlıyoruz ki serum akşam ve gece saatlerinde kullanıma uygun. Açıklamasında 'akşam uygulayın' uyarısı mevcut. Tek başına kullanılabildiği gibi nemlendirici altına da kullanmak mümkün.



Benim cildim karma olduğundan bu serumu sürüp, 10 dakika emilmesini bekledikten sonra yağ içermeyen su bazlı nemlendirici uyguladım. Ortalama 3-4 damla ürünü avucumda hafifçe ısıtıp yüzüme ve boynuma tampon hareketlerle yedirdim. Özellikle kışın yüzümde pul pul olan bölgeleri iyileştirdi, geceden cildimi onarıp nemlendirerek sabah makyaj için güzel bir zemin hazırladı. Bu serumu her akşam düzenli kullandığım süre boyunca cildim ciddi anlamda ışıltı ve canlılık kazandı. Cildimin en donuk göründüğü zamanlarda araştırıp almıştım, oldukça faydasını gördüm diyebilirim. 




Ürünün içeriğine ve özelliklerine gelecek olursam;
-Tatlı badem yağı, misk gülü yağı, neroli aromatik yağı, üzüm çekirdeği yağı, turunç, havuç, sandalağacı ve lavanta yağlarından oluşan ciddi anlamda cilt dostu bir bileşeni var.
-İçeriği %100 organik bitkisel özlerden oluşan konsantre bir serum.
-Uygular uygulamaz cilt tarafından emilmeye başlıyor. Eğer gereğinden fazla kullanmadıysanız yarım saat gibi bir süre içinde çok büyük oranda emilmiş oluyor. Cildinizin kuruluk seviyesine göre bu süre daha da kısalabilir.
-Bileşenindeki yağlar ve üzüm çekirdeği yağı sayesinde cilde 'Vinotherapie Spa' deneyimi yaşatıyor.
-Cildi yenilerken tazelik, ışıltı ve canlılık vermeyi hedefliyor -ki bence bunu başarıyor.

İçinde olmayanlar;
-Paraben ve türevleri, fenoksietanol, renklendirici, sodyum sülfat ve mineral yağ barındırmıyor.
-Hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Cruelty-Free logosuna sahip.




Artıları;
-Ciddi anlamda parasını hak ediyor. Vaat ettiklerini yerine getiriyor. 
-İnanılmaz doğal, inanılmaz taze bir kokusu var. Uyguladığımda burnuma gelen koku o kadar yatıştırıcı, tazeleyici ki anlatamam. Buram buram narenciye yağı kokuyor. Hani limon veya turunç ağacının yapraklarını ikiye kırdığınızda acımtrak narenciye kokar ya, işte o kokunun aynısı.
-Sabah uyandığımda yumuşacık, neme doymuş ve taze bir ciltle karşılaşıyorum.
-Damlalığı çok kullanışlı, her damlayı sizin ayarlamanıza olanak tanıyor ve şişesi gibi cam olduğundan oldukça hijyenik, sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 
-Mimik çizgilerinin olduğu yerlere özellikle sürmeye dikkat ediyorum, kullandığım 5-6 aylık süre boyunca bu çizgilerde ilerleme olmadığını farkettim. 
-Herhangi bir sivilceye, ekstra yağlanmaya sebep olmadı, ürüne bağlı hiç bir sorun yaşamadım.

Eksileri;
-Şişesi tamamen beyaz olduğundan içinde ne kadar ürün kaldığı gözükmüyor, yarı şeffaf filan olsaydı daha iyi olurdu. Ancak belki ışık almaması gerektiği için böyle tasarlanmış olabilir.



Ürün Fransa üretimi ve açıldıktan sonra 1 yıl kullanım ömrü var. Ben indirimde internetten 35 tl'ye almıştım, normal fiyatı 90 tl civarında bir şeydi, mutlaka değişmiştir ancak fiyatına göre çok başarılı bir bakım ürünü bence, indirimsiz bile alınır.



Benim görüşlerim bu şekildeydi. Aranızda daha önce bu ürünü kullananlar düşüncelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim =)
Sevgiler
Evrim

32 yorum:

  1. Bu markanın tüm ürünlerini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Markadan ziyade cildini tanıyıp ona göre ürün seçmek çok önemli <3

    YanıtlaSil
  3. Caudelie benim her zaman radarımda olan bir marka :) Bu ürün de tam istediğim serumlardan ancak bana 15 ml çok az geliyor ortalama kaç ay gider bu serum sence Evrim ? Normal fiyatı yüksek çünkü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzum valla üdşününce az geliyor miktarı ama bana sadece gece kullanıldığı için yaklaşık 8-9 ay yetti =)

      Sil
  4. Yaa inanilmaz merak ettim kuzum bu urunu😍

    YanıtlaSil
  5. Damlalıklı serum daha önce 1 kez kullandım ama bana da kullanışlı gelmemişti mesela.Acaba kullanmadığımız bir sprey başlığıyla daha kullanışlı olabilir miydi?Bak şimdi geldi aklıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sprey olmak için yeterince duru bir ürün değil bence, ben damlalıkla gayet kullanışlı buldum kuzum =) damlanın miktarını ve büyüklüğünü iyi ayarlayabildim.

      Sil
  6. İçeriği ve etkileri çok iyiymiş kuzum <3 Bu markayı deneme fırsatım olmadı henüz fakat bunu merak ettim, emeğine sağlık canımın içi <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol kuzum benim, markanın uygun bir ürününü denemelisin mutlaka Mary'm, seveceğini düşünüyorum <3

      Sil
  7. Bu markayı daha önce kullanmadım ben de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cilt bakımında gerçekten başarılı ve cruelty free =)

      Sil
  8. güzel bir ürün denemeliyim tavsiyene uyacağım teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. bu markayı sosyal medyada çok görüyorum ama daha hiçbir ürününü kullanmadım, ürünlerinin görüntüleri çok güzel, kalitesi de öyledir mutlaka, serum kullanmayı ihmal etmiyorum, bu serumu da not aldım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Merak ettiğim markalardan biri :)

    YanıtlaSil
  11. melabaağ iyi geceleeer geçerken uğradııım :)

    YanıtlaSil
  12. Hayvan deneyi yapmaması süper olmuş

    YanıtlaSil
  13. Caudalie markasının en çok içeriğini beğendim :)

    YanıtlaSil
  14. Caudalìe deyince akan sular durur bende. Bu ürünü de çok merak ettim ...

    YanıtlaSil
  15. Ben de deneyeyim elimdekiler bittiğinde, gerçekten merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım beğenirsiniz =) sizin favori serumlarınızı da merak ediyorum, sevgiler <3

      Sil
  16. Hiç duymamistim güzel bir markaya benziyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle seveceğiniz ürünleri vardır Derya başacım =) <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...