29 Haziran 2017 Perşembe

Pull & Bear Paris EDT for Women

Merhaba! Nasılsınız? Tatiller başladı mı? Benimki umuyorum ki haftaya başlayacak, ben de şimdiden tatil bavulumu kafamda hazırlamaya başladım =)



Yanımda götüreceğim parfüme karar verirken Pull & Bear'ın dan yenice aldığım bu EDT den bahsetmek istedim sizlere.

Bahsetmek istiyorum ancak nasıl olacağına dair bir fikrim yok :D Çünkü çok tuhaftır ki ne kendi sitesinde, ne kullanıcı yorumlarında, ne de yurtdışı sitelerinde, internette hiçbir yerde parfümün notalarıyla ilgili bilgi yok. Deli gibi araştırdım acaba dupe mu, benzeri var mı ya da bunu bu kadar güzel yapan ne diye ama yok. Yine de bahsetmek istedim çünkü benim için barındırdığı notaları bilmesem de bu tatilde yanımda götürmek isteyeceğim tek parfüm olduğundan sizler de yolunuz düşerse gidin bir koklayın istedim. 



Pull&Bear her sezon yeni kokular çıkarmakta ancak genelde sınırlı üretim sorunsalı ile karşı karşıya kalıyoruz. Çok tutan parfümleri bile bir süre sonra üretmiyorlar. Sebebini bilmeyi çok isterdim :D Bu edt de sezonluk olabilir korkusuyla gittim 3 tane aldım ki zaten hem minik minnoş bir çanta boyu parfüm, hem de fiyatı uygun; 15 tl. Bu seride 3 farklı koku var: New York, Paris ve Los Angeles. Ben içlerinden sadece Paris'i beğendiğimi söylemeliyim. Hatta giyim sektöründeki hiç bir markanın kasa önünde satılan kokularını bugüne kadar beğenmemişken bu bir ilk oldu. Çiçeksi kokuları çok sevdiğimden tenimde bıraktığı yaz kokusu hissini çok sevdim. Hem feminen hem ferah-çiçeksi hem de romantik bir koku. Hiç o geniz yakan bayık şekerli parfümlere benzemiyor. Çözemediğim, kendine has bir karışımı var. Yazı, güneşi, akşam üzeri sahilde toplaşan kalabalığı, uçuş uçuş incecik elbiseleri, çaba harcamadan güzel görünen kadınları anlatıyor bana bu parfüm. Keşke çanta boyu dışında büyük boyu da olsaydı, hiç düşünmeden alırdım.


İspanya üretimi. 36 ay kullanım süresi var. Yaklaşık 10 cm boyutunda, 20 ml'lik cam şişesinde, metal kapaklı, sprey formatta olan bu edt son zamanlarda elimin gittiği tek parfüm oldu. Sprey kısmı da oldukça kaliteli, homojen püskürtüyor.
Kalıcılık konusunda çok başarılı değil, 2 saatte bir yenilemek gerekiyor ancak edp değil de edt olduğunu göz önünde bulundurursak sanırım normal. Zaten birden yok olmuyor, uçtukça tende kalanı daha hoş oluyor. 



İçeriğini bilemiyor olmak oldukça üzücü ama bu parfümü başarılı buldum. Eğer mağazaya giderseniz mutlaka bileğinizde deneyin derim, belki bunu belki de diğerlerini seversiniz. 
Kokusunu bilenlerin de fikirlerini çok merak ediyorum, aşağı yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca favori çiçeksi, pudramsı yaz parfümleriniz neler? Benimle paylaşır mısınız?
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. Birkaç kez bana da böyle oldu,ara tara parfümün notası yok.O zaman devreye duyular giriyor işte.Ayrıca bavul için yer kaplamayacak harika bir seçim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok doğru, duyularımız yönlendiriyor bizi böyle durumlarda =) aynen, parfüm şişeleri tangır tungur çok yer kaplıyor, ne kadar minik o kadar iyi bazen =)

      Sil
  2. Çok merak ettim okuyunca. Ben en çok yves Rocher in evidence kokusunu severim bahar kokularından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet onun kokuları da harikadır =) yeşil çayını seviyorum ben de en çok onun =)

      Sil
  3. pull&bear ın parfümlerinin methini duyuyorum bu aralar bayağı da merak ettim doğrusu gider gitmez mutlaka kokusuna bakacağım:) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. İnanılmaz merak ettim şimdi parfümü, bir Pull&Bear mağazası bulmam gerek, güzellikler seninle olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :D İlknur abla :D umarım seversin =) diğer kokuları da güzel gerçi ama bana en hoş bu geldi :D sevgiler

      Sil
  5. Kokusunu nasıl merak ettim kuzummm ayrıca her yere rahatlıkla taşınabilir :)) Mutlaka bakacağım kuzum, emeğine sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bebeğim, sana da çok yakışır bence kokusu, bulursan mutlaka bak <3 öperim =)

      Sil
  6. Ne kadar tatlı görünüyor kokusunu deneyeceğim :*

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...