19 Haziran 2017 Pazartesi

Bioplante Organik El Kremi - Kavun Ferahlığı

Merhaba!
Kış başından beri severek kullandığım ve bitmesine az kala artık sizlere de anlatmak istediğim Bioplante'nin bu el kremi bugunkü yazımın konusu.


Bioplante cilt bakım ürünlerinden bazılarını denedim ve hep memnun kaldım. Bu organik el kremi de ilk kullanımda çok sevdiklerimden oldu.

Ellerimiz gün içinde en çok yıpranan, en çok bakıma ihtiyaç duyan yerlerimiz. Özellikle benim gibi kolay kuruyan elleriniz varsa el kremleri en büyük yardımcınız oluyor. Tam da bu yüzden bu kadar sıklıkla kullandığımız ürünlerin içeriklerine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. 
Bu yüzden organik kozmetik alışverişlerimde daima el kremlerine de bir göz atıyorum. İndirimde yakalarsam affetmiyorum. Gerçi bu el kreminin fiyatı indirimsiz de uygun, 15 tl.


Çantaya atmak için belki yeterince küçük değildir ama yeriniz varsa el kadar boyu (50ml) ve pratik pompalı ambalajıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Oldukça sağlam olduğundan kırılma çatlama gibi şeyler olacağını sanmıyorum. Kapağı iyi kapanıyor ancak belki çantada açılabilir, dikkat etmek gerek. Ambalaj tasarımını basit buldum, belki zamanla gelişebilir ancak dış görünümden çok içeriğe önem veren bir marka olduğunu hatırlarsak bu asla bir eksi sayılmaz=)


İçeriği elleri derinlemesine nemlendirmek için formüle edilmiş.
Organik fındık tohumu yağı, ayçiçeği yağı, E vitamini, gliserin ve elma suyu içeriyor. İçerdiği bisabolol sayesinde elleri güneş ışınlarından da koruyor.


Beyaz renkli, orta yoğunlukta bir kıvamı var. Çok kolay emiliyor, yağlı-yapışkan his bırakmıyor. Mis gibi kavun kokuyor. Ben içerisinde kesin kavun özü filan vardır diye düşünmüştüm ancak kavun, doğal koku olarak kullanılmış. Kokusu ilk başta biraz ağır gibi gelse de sonradan hafifliyor. Verdiği nemi yeterli buluyorum, eğer ellerim çok kuruysa daha sık tekrarlıyorum. Her kullanımda verdiği pürüzsüz yumuşaklık hissinden gayet memnunum.


İçeriğinde hiç bir kanserojen-kötü kimyasal madde barındırmıyor. Avusturya üretimi ve vejeteryan ürün. Açıldıktan sonra ne kadar süresi olduğu yazmıyor ancak ürünün üzerinde hangi tarihe kadar kullanılabileceği yazılmış.


Ben organik kozmetik ürünlerimi Ayışığı Organik'in sitesinden alıyorum, incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgiler
Evrim

22 yorum:

  1. Pompalı şişeli tüm ürünler benim için tercih sebebi... Bu el kremi güzel içeriğiyle de aklımda olsun Evrim'cim, güle güle kullan :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim, evet çok pratik oluyorlar ben de seviyorum =) <3

      Sil
  2. meyveli el kremlerini severim yoğurtlu böğürtlenli kullanmıştım bir keresinde bi de incirli vanilyalı çok güzeldi :)) bu kremi de oldukça merak ettim, fiyatı da uygunmuş güzel anlatımın için teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim tatlım, incirli vanilyalı kulağa harika geliyor, resmen canım çekti :D çok merak ettim markasını bak şimdi =)

      Sil
  3. El kremi olmazsa olmazım bir de içeriği iyi olursa çok güzel oluyor, güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  4. Aslında ne varsa doğal,bitkisel ve organik ürünlerde var..her ne kadar birazcık pahallı olsalar da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum, fiyatlarını hak ediyorlar, daha çok insan tercih ettikçe daha da uygun olacaktır zamanla diye düşünüyorum.. sevgiler =)

      Sil
  5. Aklımızda bulunsun böyle bir krem almam gerekebilir ilerleyen günlerde şuanda cok fazla var :) Teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  6. Temiz içerikli bir ürünmüş denemek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım , böyle ürünlere daha çok sans vermek gerek =)

      Sil
  7. Hem temiz içeriği hem de kavunu çok seven biri olarak kavun kokusu beni tavladı! Mutlaka bakacağım bu ürüne.
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim, kavun kokulu şeyler hep mi güzel olur di mi :D sevgiler <3

      Sil
  8. Bu sitede gerçekten çok güzel ürünler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, her girdiğimde mutlaka bir şey almak istiyorum :D

      Sil
  9. Pompalı şişeli ürünleri seviyorum. Markayı da çok beğeniyorum, güzel günlerde kullan Evrimcim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirdeyim =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  10. İçeriği çok iyiymiş kuzummm, özellikle kış aylarında ellerim daha fazla neme ihtiyaç duyuyor. Ellerine sağlık bitanemmm, öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bebeğim, okuyan gözlerine sağlık, öpüyorum kocaman <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...