21 Ekim 2016 Cuma

Ankara'nın Kozmetik Cenneti Pino Kozmetik ile Blogger Etkinliğimiz

Herkese merhaba!
Geçen hafta pazar günü sevgili Nilgün Hanım'ın (@Nily) daveti ile Ankara'nın güzellik bloggerları olarak, Pino Kozmetik'in ev sahipliği yaptığı şahane bir etkinlikte biraraya geldik.




Yaklaşık 12 yıldır en çok alışveriş yaptığım kozmetik mağazalarından biri olan Pino Kozmetik, adeta Ankara'nın bu alanda göz bebeği diyebilirim. Makyajdan yüz bakımına, saç bakımından vücut bakımına kadar aklınıza gelebilecek her şey var, bilinen markaların yanı sıra Monteil Paris, Beyu, Makeup Factory, Procsin, Barbara Bort gibi yüksek kalite makyaj ve bakım markaları sadece Pino mağazalarında mevcut. 

Genel anlamda fiyatları piyasaya göre hep uygun olan, neredeyse her daim indirimleri, kampanyaları bulunan Pino Kozmetik'te ihtiyaç duyduğum her şeyi bulabiliyorum. Üstelik drugstorelardaki ürün, tester çeşitliliği buranın yanında hiç kalır.



Pino çalışanları bugune kadar yaptığım her alışverişimde memnuniyetimi sağladılar ve sattıkları ürünler hakkında bilgi sahibi olan nadir mağazalardan biri bence. Bu yüzden başka yerlerde bulamadığım, merak edip tester denemek istediğim çoğu makyaj ürünü için özellikle Pino'yu tercih ediyorum.



Talan edilmemiş raflar, sabırla sorularınızı cevaplayan bilgili görevliler ve sık yenilenen stokları ile ciddi anlamda alışveriş keyfini yaşatıyorlar.




Ankara'lıların bu konuda çok şanslı olduklarını düşünüyorum ancak burada yaşamayanlar için de bir internet siteleri bulunuyor. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Dolu dolu geçen etkinliğimiz boyunca Cecile Beauty'nin marka elçisinden yeni çıkan harika ürünlerle ilgili bilgiler aldık.








Monteil Paris'in her cilt tipine uygun bakım ürünleri hakkında bilgiler edindik.



Barbara BortBeyu Cosmetics'in ve Makeup Factory'nin yüksek kalitedeki profesyonel makyaj ürünlerini inceledik, testerlarını denedik. 








Marka incelemeleri, fotoğraf çekimleri ve tanıtımlardan sonra Pino Kozmetik'in davetlisi olarak Havelka'da tatlılar eşliğinde çok güzel sohbetler ettik, birbirimizi tanıyıp kaynaştık.





Çok değerli insanlar tanıdım, severek takip ettiğim bloggerlar ile tanışma fırsatı yakaladım. 



Havelka'da otururken bir yandan da Pino'nun bizlere hediye ettiği ürünleri inceledik.







Aralarında yeni çıkan ürünler olduğu gibi uzun zamandır çok merak ettiklerim de var, o yüzden hemen kullanmaya başladım. Özellikle Cecile Beauty'nin bal özleri içeren rimeli ve Jeju pudrasını, Procsin'in yüz yıkama köpüğü ile misel suyunu şimdiden çok beğendim. Her biri tek tek ayrıntılı olarak blogumda olacak. Bir de mağazada denediğim Cecile'in 'Extra Asia' suya dayanıklı siyah eyeliner kalemine bayıldım, akmayan, bulaşmayan, kömür karası eyeliner/göz kalemi isteyenlere duyurulur, mutlaka bakın.




Bu ay benim de buradan yaptığım ihtiyaç alışverişi vardı. Hiç bir yerde bulamayıp Pino'da rastladığım, en sevdiğim saç kremim Down Under Naturals'ın kocaman boyunu o kadar uygun bir fiyata aldım ki inanamadım, özellikle markanın ülkemizden çekilmesi sebebiyle bulmakta zorlandığım ürünleri burada bulunca çok sevindim.



Golden Rose'un yeni çıkan çift taraflı kaş kalemi, Morfose'un sütlü saç bakım köpüğü, amonyak içermeyen su bazlı saç boyalarımı da çok uygun fiyatlara aldım. 



Bu güzel etkinlik için destek olan herkese, Nily'ye ve Pino Kozmetik'e kocaman teşekkürler ediyorum. 
Sevgiler
Evrim

26 yorum:

  1. Çok güzel bir gündü gerçekten! Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum :) Yeniden görüşmek üzere, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzeldi :) ben de onur duydum sizinle tanışmaktan, umarım yakın zamanda yine görüşürüz :) çok sevgiler <3

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz Evrim :) Özendim valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım keşke seninle de böyle bir araya gelebilsek, kim bilir belki mümkün olur bir gün =) cidden harikaydı :) sevgiler kuzum <3

      Sil
  3. Ayy evrimmm o stantlar ne öyle gözlerim kalp kalp oldu :D Ürün yorumlarını merakla bekliyorum özellikle golden rose kaş kalemini :)) İç ısıtan çok güzel bir yazı olmuş, ürünlerin hepsini güle güle kullan canımmm benim <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bebeğim beğenmene çok sevindim, çok teşekkür ederim <3 cidden ne watsons ne gratis pinonun yanına yaklaşamaz bence düzen ve çeşit açısından. ürünleri en kısa zamanda yorumlayacağım, öptüm güzellik <3

      Sil
  4. güle güle kullan canım ürünlerini tanıtımlarını merakla bekleyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, en kısa zamanda geliyor =) <3

      Sil
  5. Çok güzel bir etkinlikti. Tekrar birlikte olmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir etkinlikmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden öyleydi canım, daha güzel etkinlikler senin olsun inşallah =)

      Sil
  7. Çok güzel bi etkinlikti iyiki tanıştık😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Çisem'cim kesinlikle harikaydı, ben de çok mutlu oldum seninle tanıştığıma <3

      Sil
  8. Aaa bildiğin bizim burdaki Hobi parfümeri burda da birebir aynı markalar var ve piuasaya göre sürekli daha ucuz çok çeşitli güzrl ürünler var gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir kuzum alternatifidir belki bilmiyorum ama böyle yerler kesinlikle daha iyi oluyor alışveriş yapmak için. en azından bilinen markaları deneyerek ve daha iyi seçerek alabiliyoruz =) sevgiler canım <3

      Sil
  9. En güzel yani güzel insanlarla tanismak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de öyle, takip ettiğimiz bloggerları yüzyüze görünce insan daha iyi tanıyor, aklına kazınıyor. ben çok mutlu oldum tanıdığıma :) umarım sizinle tanışmak da nasipi olur bir gün =) ^sevgiler

      Sil
  10. Güle güle kullan ürünlerini hatun, çok keyifli bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun =)) <3

      Sil
  11. Hepiniz çok güzelsiniz.

    YanıtlaSil
  12. Çok keyifli bir buluşmaydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çyleydi =) memnun oldum tanıştığımıza çok =) sevgiler <3

      Sil
  13. eline sağlık canım benim güzel yazını bir çırpıda okudum tekrar görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için güzelim, inşallah yine birlikte güzel vakit geçireceğimiz bir gün olsun <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...