27 Aralık 2015 Pazar

Avon Ultra Beauty Stylo Ruj - Totally Twig

Herkese merhaba!
Bu yazımda sizlere M.A.C. 'in  çok sevilen rujlarından Twig'e çok benzeyen, dupe diyebileceğim çok daha uygun fiyatlı Avon'un bu rujundan bahsedeceğim.




İsim benzerliği de akla bunu getiriyor zaten sanırım :)

Normal satış fiyatı 20 tl ancak ben indirimde 8,50 tl'ye almıştım. Bence böyle güzel kalitede bir ruj için oldukça makul bir fiyat. Yapısı çok güzel. Sürümü çok kolay, dudakta kayıyor ama vıcık vıcık yağlı tarzda değil. Ne sert ne yumuşak tam kararında bir yapıya sahip.



Renk zaten muhteşem, Twig severler bunu da çok sevecektir. Hafif ' 'mauve' pembesi barındıran bir kahve tonu.
Vanilya gibi ama daha hafif hoş bir kokusu var. 7 farklı rengi bulunuyor. Diğerlerini bilmiyorum ama Totally Twig, saten bitirişli, sim içermeyen, hafif parlayan hafif de mat gibi duran çok başarılı bir renk.
Dudakları asla kurutmuyor, çizgilere dolmuyor, pürüzleri gizliyor ve pütür pütür olmuyor, uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Bir şey yiyip içmezseniz uzun süre rengini koruyor. 





Polonya üretimi ve siyah, ince uzun, asansörlü ambalajında oldukça zarif bir tasarıma sahip. Makyaj çantasında kaba bir yer kaplamıyor. Kapağı da sağlam kapanıyor, çıt sesini duyuyorsunuz ancak uzun süreli kullanımda belki bir ihtimal sert kapatmaktan kaynaklanan minik çatlaklar oluşabilir ve kapak gevşeyebilir, daha önce bu tarz bir rujda başıma gelmişti. Ama bu rengi çok sevdiğimi düşünürsek eskimeye vakti kalmaz bence :)
Avon'un sitesinden satın almak, iletişime geçmek ve diğer renklerine de bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Uygun fiyatlı dupe rujlardan hoşlanıyorsanız bir göz atın derim.
Sevgiler
Evrim

12 yorum:

  1. Yazı çok açıklayıcı olmuş,renk ve duruşunu çok begendim. Güzel günlerde kullan Evrimcim :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...