30 Ekim 2015 Cuma

Oriflame Giordani Gold Iconic Ruj - Muted Plum ve Creamy Nude

Merhaba!
Yepyeni bir yazı ile karşınızdayım:) Bu yazımın konuğu Oriflame Giordani Gold'a ait bu iki ruj.
Giordani Gold ürünlerini özellikle sevdiğimi belirtmeliyim. Yüksek kalite ve şık ambalaj tasarımlarına sahipler. Makyaj malzemelerimiz arasında 'Gold' rengin ayrı bir yeri var sanırım hepimiz için :)



Rujların ikisi de 4'er gr lık altın renkli, çok şık ve çok sağlam ambalajlarında satılıyorlar. Resmen drugstore rujlarına göre ağırlar :) Altın renkli ambalajlarının üzerinde 'G' simgesi var. Ayrıca kutuları da var tabi ama herhangi bir koruma bantları yok. Sipariş üzerine satıldıklarını göz önünde bulundurursak çok da sorun değil, nasılsa mıncıklanacak yerlerde satışa sunulmuyorlar. Yine de olsa iyi olurdu tabi.



Bu iki rujun dahil olduğu seri Iconic Lipstick serisi olarak geçiyor ve markanın ikon renklerini barındırıyor.
SPF 15 sayesinde yaz-kış günlük kullanımda dudakları zararlı güneş ışınlarından koruyor. Ayrıca içerdiği argan yağı ile de dudaklara gereken bakımı yapıyor. 



Dokuları gerçekten çok yumuşak.
Dudakta kayıyorlar ama vıcık vıcık en ufak hatada taşacak türden değil. Bitirişleri satenimsi ve nemli, sim barındırmıyor ama pürüzsüz, sağlıklı bir parlaklık veriyor. Kokuları da rahatsız edici değil, Muted Plum'dan hafif bir gül kokusu aldım, Creamy Nude ise daha çok kek gibi kokuyor. 



Kalıcılıkları orta seviyede. Özellikle uzun süre kalıcı olmak gibi bir vaatleri yok da zaten. Bir şey yiyip içmezseniz uzun saatler kalabilir, kurutmadan ve pütür pütür olmadan rengini koruyor. Rujlara dair en sevdiğim şey görünen renk ile dudağınıza sürdüğünüz rengin aynı olması. Bu gerçekten önemli bir ayrıntı çünkü. 

Muted Plum lila alt tonlu bir nude pembe. Dudakta çok doğal duruyor. Ne bir mor, ne de bir pembe. Tam karışımı ve pastel bir renk. Creamy Nude ise turunculuk barındırmayan şeftali renginin ten rengi ile karışımı. Çok güzel :)



Bir çok renk seçeneği arasından bu iki rengi seçtim çünkü hem moda olan 'nude' tonlarında hem de yaz-kış günlük makyaja uyum sağlayacak nitelikteler. Siz de almak isterseniz Oriflame satış danışmanları üzerinden edinebilirsiniz. Normal fiyatları 25-26 tl iken indirimlerde 15 tl 'ye kadar düşüyor, ben ikisini 30 tl'ye aldım.
Sevgiler
Evrim

10 yorum:

  1. Canım arkadaşım :) detaylı ve özgün anlatımların upuzun yazılarını bile sıkılmadan okumamı sağlıyor. Başarılarının devamını dilerim. Rujların ambalajlarına bittim, çok şık. Yapısı ve görünümü itibariyle essence long last rujlara benzettim. Renkler çok çok güzel. İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy tatlım benimm <3 yorumun beni çok mutlu etti, umarım başkaları da senin gibi düşünüyordur. yazılarımın içeriğini çok düşünerek, doğru kelimeler seçmeye çalışarak yazıyorum. bunun bana getirisi çok hızlı olmuyor ama uzun vadede işime yarayacak diye umuyorum. yine de sabırla devam ediyorum yazmaya...
      Rujlar gerçekten çok güzeller, bence de essence lere benziyorlar görüntü olarak :) daha guzelleri senin olsun :)

      Sil
  2. İki renk de muhteşem...
    Zaten bu serinin tüm rujları kalite açısından da doyurucu oluyor. Seviyorum yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yazı olmuş canım 😍 ellerine sağlık 🙆

    YanıtlaSil
  4. Iki rengte güzel fakat Creamy nude favorim oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bence de o daha farklı bir ton. diğeri çok da bilinmedik bir renk değil ama creamy nude insanı ölü gibi göstermeyen nadir açık tonlardan :)

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. O Aldıgınız 2 fondeten var mı sizde

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...