6 Eylül 2015 Pazar

The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı

Merhaba :)
Yeni bir yazı ile birkaç günlük moladan sonra tekrar sizlerleyim. Çoğunuzun bildiği bu aydınlatıcıyı bir de benden okuyun istedim.


The Balm ürünlerinde kötü bir ürün yok sanırım, bu benim ilk ürünüm ama herkesin çok övdüğü ürünlere sahip bu marka ülkemize Amerika'dan geliyor ve şimdilik sadece Gratis'lerde satılıyor. Normal fiyatları bana göre pahalı olsa da çoğu kişi için kalitesinden ötürü hak ediyor ayrıca indirim zamanlarında benim gözümde de alınabilir hale geliyor. Bir de doların yükselmesi yüzünden gittikçe zamlandıkları için indirim beklemek en mantıklısı. 



The Balm kızkardeşlerin aydınlatıcı görevi gören 3 farklı çeşidi var. Bendeki sarı alt tonlu olan Mary-Lou. 8,5 gr'lık yuvarlak Pin-up resimli ambalajında pratik bir kullanım sağlıyor. Aynası da var. Çok sağlam bir gövdesi olduğu için çatlaması çok zor. Ama tabi yere düşerse dağılabilir.





Verdiği ışıltı çok kararında. Böyle düğüne gider gibi olmuyorsunuz. Doğru fırçalar ile oldukça doğal, profesyonel ve sağlıklı bir görünüm kazanabilirsiniz. Rengi inci renginde, çok ama çok hafif bejimsi. Kalıcılığı da oldukça iyi, etkisini hemen kaybetmiyor, uçup gitmiyor.




Krem allıklara göre sürümünü ve dağılımını çok daha kolay bulduğumu belirtmeliyim. Ayrıca yüzüme kat kat ürün uyguladığım günler (nemlendirici, makyaj bazı, fondöten, kapatıcı, pudra) bir de krem aydınlatıcı sürersem burun üstünde hafif yoğunlaşma olabiliyor. Bunda ise bu sorun ortadan kalkıyor. Sürdüğünüz yerde varla yok arası duruyor ve sadece aydınlık veriyor, bu yönünü çok sevdim.




Miktarı neredeyse bir pudra ile aynı olduğundan ve zaten azıcık azıcık kullanılan bir şey olduğundan kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. En az 2 yıl birlikteyiz gibi görünüyor. 



İçerik olarak satırlarca şey barındırmıyor. Paraben de yok. Herhangi bir alerjiye sebep olmadı. 
Özellikle yaz aylarında makyajın vazgeçilmezlerinden olan aydınlatıcılar ve bronzerlar gittikçe daha çok çeşitleniyor. Her renkte, türde ve kıvamda bulmak mümkün. Ben şimdilik elimdekiler bitene kadar yenisi almayı düşünmüyorum. 
Bu ürünü Gratis mağazalarında bulabilirsiniz, sık sık indirime giriyor.
Markanın hayvan deneyleri yapmadığını da belirtmeliyim.



Sevgiler
Evrim

4 yorum:

  1. Canım nereden aldin ben bulamamıştım Ankaradaki hicbir AVM de :( birde güzel anlatmışsın 👍anlatımlarını çok seviyorum son olarak resimlerim üzerine adını yazdigin program hangisi 💟

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim. Nata Vega Avm deki Gratis'ten almıştım. Son iki tane kalmıştı ben alırken. Program olarak da Fotorus sanırım en çok kullandığım :)

      Sil
  2. Bende Gratis indiriminden aldım ama daha yazmaya vakit bulamadım :)) Çok beğendiğim bir aydınlatıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. drugstoredan alınabilecek en iyi aydınlatıcı olabilir hatta :) ben krem aydınlatıcılarla karma ciltli olduğumdan pek anlaşamıyorum ama bunda sorun yaşamadım =)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...