7 Kasım 2017 Salı

The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter / Vücut Kremi

Herkese yeniden merhaba!
Bu yazımda kış aylarında çokça elimin gittiği The Body Shop'un argan yağlı bu serisindeki vücut kreminden bahsetmek istedim.

 
Yüzüm karma ancak vücudum oldukça kuru. Hele ki soğuklar azıcık kendini gösterdiğinde pul pul oluyor her yanım. Bu yüzden vıcık vıcık hissettirmeden cildimi neme doyuran kremleri tercih ediyorum. 



The Body Shop'un bu kreminde yerel ticaret ürünü olan ve Fas'ın Atlas dağlarında yetişen arganlar kullanılıyor. Doğal yöntemlerle işlenip elde edilen bu yağ gerçekten çok kıymetli. Bu seride hem saç hem vücut için farklı ürünler bulmak mümkün.


Bendeki küçük boyu olan 50 ml. Bir de büyük 200 ml'lik boyu var. Ben bunu Trendyol indiriminden oldukça uygun bir fiyata almıştım çünkü indirimsiz hali çoğu TBS ürününde olduğu gibi baya pahalı. Hele ki mağazada indirim zamanı argan serisinde stok bulmak imkansız olduğundan biter bitmez istesem de alabildiğim bir krem değil ne yazık ki.


Beyaz renkli ve katı tereyağı kıvamında olan bu kremin kokusu gerçekten muhteşem, adeta parfüm gibi. Tüm gün kalıcı olmasa da uzun saatler boyu alabiliyorum. Nemlendirmesi de çok başarılı, yağlı his vermeden kısa sürede emiliyor ve yüzeysel değil, cildin alt katmanlarına kadar nem sağlıyor. Emildikten sonra beyazlık bırakmıyor. Benim çok kuru vücudumda gün aşırı bile kullansam  kuruluk, gerilme ya da pul pul olma sorununun önüne geçiyor. Bu kremin en çok kış aylarına uygun olduğunu düşünüyorum, sıcak günler için ağır gelebilir.



İçeriği tertemiz değil ama paraben ve türevleri ya da çok kötü kimyasallar içermiyor. İngiltere üretimi ve açıldıktan sonra 1 yıl kullanım süresi var.
Özellikle kış ayları için yoğun nemlendirici krem arayanlara, çok kuru cilde sahip olanlara tavsiye edebilirim.
Sevgiler
Evrim

29 yorum:

  1. ben bu body buttlerla anlaşamadım sanırım ya da nasıl kullanacağımı bilmiyorum. elimde farklı bir markanın vardı içerik de güzel. böyle sert koyu kıvamlı yapış yapış gibi bişey ben çözemedim süremedim yani napacağımı bilemedim attım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bu da oldukça kıvamlı bir ürün ama body shop un tüm krem çeşitlerinden memnun kaldım ben. sürmekte zorlanmadım ve hiç yapış yapış olmadı, genelde kolay emiliyorlar. belki senin denediğin farklı marka olduğundandır bilemedim =))

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takibe aldım :) banada beklerim :) body butter en sevdiklerim :) kokuları çok güzel :) bende aynı markanın başka ürününü kullanıyorum ve çok memnunum sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldiniz =) ben de sizi takibe aldım. memnun kalmış olmanıza çok sevindim , sevgiler =)

      Sil
  3. Mis kokulu ürünleri çok seviyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. Tam bana göre kuru cildime birebir 👍👍👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cidden kuru ciltte yarattığı fark görülmeye değer =)

      Sil
  5. Vücut losyonu/yağı neredeyse hiç kullanmıyorum ama kokusunu okurken resmen canım çekti! Senin gibi denk gelirsem ben de bir alıp deneyeyim :) Güle güle kullan Evrim'cim!

    YanıtlaSil
  6. Argan yağlı serisi bence nemlendirme olarak en iyisi. - Kişiye göre değişir tabi :D-
    Bende çok severim , stoklara da yetişirsek çok güzel olucak tabi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum =) senin de seviyor olman güzel, ah bir de indirim zamanı faydalanabilsek o indirimlerde gerçekten harika olacak dediğin gibi =)

      Sil
  7. Bende de farklı bir çeşidi var Evrim, indirimde denk gelip almıştım. Dediğin gibi indirim zamanları dışında gereksiz pahallı fiyatları. Hemen çıkartayım ortaya, kullanayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kuzum, diğer çeşitlerini de çok severek kullanıyorum yıllardır =) ama bunun kokusu bir başk geldi ya =)

      Sil
  8. thank you =) i followed you back ^^ cya!

    YanıtlaSil
  9. Thank you for visit to my blog ;)
    I follow your blog - it's great place! :)

    YanıtlaSil
  10. Argan yağının gerçekten birçok faydası var..Bu ürün de dediğin gibi tam bu mevsimlik gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  11. Soğuk havalardan etkilenen cilt için daha etkili bence de body butterlar. Kokusunu gerçekten çok merak ettim, denk geldiğimde bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum, ne kadar yoğun o kadar iyi nemlendiriyor genelde, en çok da yağsı yağsı kalmayışını seviyorum =)

      Sil
  12. TBS nin en sevdiğim serisi kesinlikle bu, çok kuru cildime çok iyi geliyor ve etkisini de hemen kaybetmiyor. Senin memnun kalmana da sevindim Evrim’cim, çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım senin de seviyor olman beni mutlu etti, sevgiler <3

      Sil
  13. Vücut nemlendiricisi deyince son zamanda TBS geliyor gerçekten ciltteki kuruluktan kaynaklanan gerginliği alıyor ve güzel nemlendiriyor. Kokuları ise dediğin gibi şahane kuzum, mutlulukla kullan <3 :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...