19 Kasım 2017 Pazar

Thalia Pure Balance Verbana & Iceland Moss Yüz Peelingi

Herkese merhaba =)
Peeling çoğumuzun cilt bakımında kullandığı bir aşama. Cildimize uygun peeling bulmak da biraz özen isteyen bir şey. Ben de cildime uygun olan yeni şeyleri denemeyi seviyorum.


Daha önce Yves Rocher'in kayısılı peelingini birkaç kez alıp beğenerek kullanmıştım, onun da yazısını buradan okuyabilirsiniz. Ancak bu kez farklı bir şey denemek adına tercihimi Thalia'dan yana kullandım.
Sivilce veya akne sorunum olmadığı için ihtiyaca göre haftada bir veya iki kez  peeling ile cildimi ölü derilerden arınması ve tıkalı gözeneklerin açılması için dairesel hareketlerle göz çevreme getirmeden ovuyorum, ılık suyla duruluyorum. (Hiçbir peelingi çok hassas, çizilmeye yatkın ve akneli cilt için önermediğimi belirtmeliyim.) Özellikle burun-dudak kıyısındaki kuruluklardan da bu şekilde olabildiğince kurtuluyorum, tabii sonrasında iyi nemlendirme şart.


Thalia'nın Verbana yani mine çiçeği ile İzlanda yosunu içeren, karma ve yağlı ciltler için özel üretilmiş bu peelingini yaklaşık iki ayda kullanıp bitirdim.
Formülündeki yosun ciltteki yağı dengelemeyi hedefliyor, verbana da cildi yatıştırıyor. Tanecikleri eriyen türden değil, bu duruma göre eksi de olabilir artı da. Ayrıca aloe vera, lavanta ve daha başka bitki özleri de içermekte.


Güzel ve ferahlatıcı bir kokusu var. Daha çok jelimsi formda akışkan bir peeling. SLS ve paraben içermiyor, içeriği büyük oranda temiz. Marka hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, bu üründe de zıplayan tavşan logosunu görebiliyoruz. 


Yorumlarıma gelirsek genel olarak sevdiğim bir ürün oldu. Siyah nokta, tıkalı gözenek ve ölü derilerin giderilmesinde büyük oranda faydasını gördüm. Ancak yeni siyah noktaların oluşumunu çok engellediğini söyleyemem. İçerdiği tanecikler çok küçük sayılmaz, bu yüzden iri tanecik sevmeyenler için sert gelebilir. Ayrıca tanecikler ovaladıkça eriyip kaybolmuyor.


Benim cildim bu tarz peelinglere kötü tepki vermediği için ben memnun kaldım ama sevmeyenler olabilir. Durulama sonrası verdiği ferahlığı ve çok uzun sürmese de yağ dengeleyişini sevdim. Düzenli kullanımda iri taneciklerin masaj etkisi ile cildime canlılık kattığını gözlemledim.

Ürün Türkiye üretimi ve açıldıktan sonra 1 yıl kullanım süresi var. Ayrıca 11,90'lık uygun fiyatı ile bence gayet alınası bir ürün. Yani ben Yves Rocher'nin kayısılı peelingi ile aralarında aman aman bir fark görmedim, onun belki maske olarak kullanımda etkisi daha fazladır sadece. Fiyat performans açısından başarılı buldum. 75 ml'lik tüp ambalajı da bana haftada iki kullanımla iki ay yetti. Almak veya incelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.


Sizin Thalia'dan favori ürünleriniz var mı? Varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgiler
Evrim

26 yorum:

  1. Uzun süredir ailece Thalia şampuanları kullanıyoruz ve çok memnunuz. İri tanecikli peelingler malesef benim cildimi çiziyor ama markayı ben de çok seviyorum Evrim’cim. Üründen memnun kalmana sevindim. Çok sevgiler💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şampuan ve saç bakım yağları da cidden çok güzel =) hatırlıyorum senin iri tanecikli sevmediğini bak unutmamışım =) aslında küçük tanecikli olanlar bence de daha makbul ama benim için çok da farketmiyor sanırım =) sevgiler <3

      Sil
  2. Bu ne tatlı bir sunum Duygun kızım böyle. Seni hissetmeye geldim, özlüyor insan bilirsin :) Emeğine sağlık canım. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Ece ablam asıl bu ne güzel yorumdur =)) her zamanki gibi sevgi getirdin bloguma =) çok teşekkür ederim kocaman sevgiler <3

      Sil
  3. Vanilyalı versiyonunu duş esnasında kullanıyorum.Peeling etkisinden emin değilim ancak cildime verdiği temiz ve nemli hissi seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet vanilyalı olanı eminim çok güzel kokuyordur ama kuru ciltler için diye onu almadım =) sevgiler <3

      Sil
  4. Kuru cildimi karmaya döndürmeyi başardığım için artık bu tarz ürünler daha çok dikkatimi çekiyor. Thalia'nın bu peelinginin ana maddeleri epey ilgimi çekti; elimdeki NYX Scrub bitince bakacağım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Başak ablacım =) ben de nyx i merak ediyorum ama markadan hala bir tane bir şeycik bile almadım :D :D

      Sil
  5. başka bir çeşidi daha vardı bunun onu kullanmıştım ama asıl denemek istediğim bu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru ciltler için olan vanilyalısı var odur belki denediğiniz =)

      Sil
  6. Fiyat çok uygunmuş ama tanecikleri benim için çok iri.:(Mümkün olduğunda taneciksiz yada çok minik taneleri olan ürünler kullanmyı tercih ediyorum.Farklı çeşitleri varsa bakabilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım eğer sevmiyorsan öylesini bunu da sevmezsin kesin, bir de kuru ciltler için olan vanilyalısı var ancak yapısı nasıl inan bilmiyorum..
      sevgiler <3

      Sil
  7. hiç kullanmadığım bir peeling içeriği güzelmiş :) peeling akneli cildim için pek iyi değil bunu anladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ne kadar faydası olsa da çoğu cilde, akneli cilde zararı dokunuyor en iyisi uzak durmak..
      sevgiler <3

      Sil
  8. Siyah noktalar için bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah nokta etkisi birkaç kez düzenli kullanımdan veya sıcak uzun bir banyodan sonra ilk seferde ortaya çıkıyor. en çok ölü derileri atmakta başarılı =)

      Sil
  9. Çok istikrarlı bir peeling kullanıcısı olamasam da en azından ayda 1-2 kez yapmaya çalışıyorum, onu da unutmazsam tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha =) peeling benim için olmazsa olmaz, haftada iki kere yapmaya çalışıyorum çünkü gözenekli bir cildim olduğundan hemen doluyor kir, ancak bu şekilde başa çıkabiliyorum =) sevgiler <3

      Sil
  10. Aaa bunu hiç görmemişim mutlaka bir göz atacağım canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak bakalım beğenecek misin =) bir de kuru ciltler için olan vanilyalısı var aklında olsun, hangisi senin cildin bilmiyorum da.. sevgiler <3

      Sil
  11. peelingleer ve feelingleer. bak ama son yzaıma biii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cevabı yeni versem de bakalı oluyor baya Deep kusuruma bakma =))

      Sil
  12. Bunu sevdim. Hafif peelingleri daha çok seviyorum iri taneliler sanirim daha sert olanlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet iri taneli olunca genelde sert olabiliyor, herkes sevmiyor onları, bu biraz onlardan =)

      Sil
  13. Bitanemm ben rengine bayıldım nasıl uyumlu <3 Özellikleri de çok güzelmiş ve işin garibi daha önce hiç görmedim. Thalia sabunlarını sevrek kullanıyorum peelingine de şans vereceğim, öpüyorum canımın içi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sabunlarını ben de çok çok severek kullanıyorum balım =) kocaman sevgiler <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...