19 Kasım 2017 Pazar

Ayışığı Organik Alışverişim - 3

Merhaba!
Geçtiğimiz hafta Instagram hesabımdan paylaştığım Ayışığı Organik alışverişimi blogumda yazmaya ancak fırsatım oluyor.



Bu alışverişimi sizlerle özellikle paylaşmak istedim çünkü bir çok anlamda faydalı ve temiz içerikli ürünleri benim kadar seviyorsanız ilginizi çekecektir. 

Cildim için kimyasal içermeyen cilt bakım ürünleri kullandığım dönemlerde ürüne bağlı hiç bir sorun yaşamıyorum. Özellikle normalden daha aydınlık, sağlıklı bir hal görüyorum cildimde. Tabii ki sağlık ve beslenme iyi bir cildin ilk sırrı ancak cilt bakımı adı altında kullandığımız ürünlerin içeriği de bir o kadar önemli bir konu. Organik cilt bakım ürünleri bu konuda biçilmiş kaftan adeta. 
Kışa girerken hem cildimin hem saçlarımın daha dirençli olması için seçtiğim ürünlerden kısaca bahsedeyim.
-Organique Natural Argan Shine Şampuan: 41,30 tl. Özellikle yaz sonu yıpranmış ve parlaklığını kaybetmiş saçlarım için bunu seçtim. Bu şampuan kuru, mat, hassas ve yoğun bakım gerektiren saçlar için geliştirilmiş. Boyanın saça verdiği matlığı önlemeye yardımcı. Vegan ürün. Kimyasal içermediği için çok fazla köpürmüyor ancak ilk kullanımda bile temizleme-nemlendirme etkisinde hiç bir eksiklik hissetmedim.



-Aloree Organik Hafif Yapılı Nemlendirici: 157,40 tl'dan 126 tl'ya inmişti. Cildim karma olduğu için kış aylarında burun ve dudak çevrem pul pul oluyor ve makyaj cildime oturmuyor. Bu yüzden hafif yapılı ama ciddi anlamda iyi nemlendiren bir ürün olarak bunu seçtim. Tüm cilt tipleri ile uyumlu.
-So’bio Etic Organik Aloe Vera Nemlendirici Misel Su 500 ml: 48,28 tl'den 34,28 tl'ya inmişti. Misel sular makyaj temizliğinin ilk adımı olduğundan sanırım en çok tükettiğim ürün. Alırken büyük boy almak daha avantajlı oluyor. Aloe veralı olduğu için göz çevremdeki hassasiyete iyi gelir diye düşündüm. Çok güzel kokuyor ve ten&göz makyajını başarılı bir şekilde çıkartıyor.



-The Humble Co Natural Diş Macunu: 22,90 tl. Daha önceki organik ve doğal diş macunu yazılarımda belirttiğim gibi mümkün olduğunca temiz içerikli diş macunlarını tercih ediyorum, diş etleri zararlı kimyasalları vücuda hızla alan bir bölge bu yüzden organik diş macununun yeri bende ayrı. (ortodonti tedavim yüzünden çok sık diş fırçalamam gerekiyor)
-Steriball: 12,90 tl. Bu bir diş fırçası kapağı. Yanımda taşırken çok büyük kolaylık oluyor ve fırçamı içerdiği bitkisel yağlar ile bakterilerden korurken hijyenik ve ferah kalmasını sağlıyor.


Siparişim çok hızlı elime ulaştı, ürünler tek tek baloncuk ile özenle sarılmıştı. Bu alışverişimde de yine her zaman olduğu gibi bir çok tester gönderilmişti, özellikle buradan alışveriş yapmamın en büyük nedenlerinden biri diyebilirim bu durum. Çünkü tüketiciler için tester gerçekten çok önemli, malesef bir çok ünlü marka bunun önemini henüz kavrayamamış durumda. Yaptığım hiç bir alışverişimi testersız bırakmayan Ayışığı Organik'e tekrar teşekkür ediyorum.
İndirimli organik bakım ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.



Sevgiler
Evrim

8 yorum:

  1. Güle güle kullan canım :) organik olan herşeyi çok seviyorum galiba ;)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güle güle kullan canım😊 Tester konusunda bonkör olmaları da tercih sebebi kesinlikle... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Şu Steriball'un yaptıkları ilginç geldi bana da :) Ona bakacağım! Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. hepsini de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...