30 Ocak 2017 Pazartesi

Bioplante Natural Kajal Göz Kalemi - Seal Brown

Merhaba! Nasılsınız?
Bu yazımda sizlere aldığım günden beri elimden düşürmediğim, bütün göz kalemlerim içinde en çok severek kullandığım Bioplante'nin bu kalemini anlatmak istedim.




Aslında markayı çoğu kez duymama rağmen bir türlü deneme fırsatım olmamıştı. Ayışığı Organik alışverişlerimden birinde diğer aldıklarımla birlikte sepete ekleyivermiştim, iyi ki yapmışım =)

Bendeki rengi Seal Brown; kahve tonlu çok hafif sedefli bir bordo. Benim göz makyajında günlük olarak en çok kullandığım renk bordo tonları. Siyahtan bile çok tercih ediyorum. 
Bioplante ürünleri yüksek kalite içeriklerden ve organik/doğal formüllerden üretilmekte. Organik makyaj konusunda akla gelen ilk isimlerden. 




Natural kajal göz kaleminde organik jojoba tohumu yağı, organik mango çekirdeği yağı ve hücre koruyucu özelliği ile bilinen E vitamini bulunuyor.




Gerçekten pigmentasyonu başarılı. Sürerken zorlamıyor ve hassas göz çevrenize zarar vermiyor. Yumuşak sürümlü olduğu için far olarak da kullanmak mümkün. 
Ben genellikle göz kapağıma hafifçe sürüp parmağımla dağıtıp far etkisi veriyorum, alt kirpik diplerime de gözümün dış kısmından ortasına kadar sürüp derinlik katıyorum. Benim için joker bir renk olduğundan her türlü makyajıma ve kıyafetime uyum sağlıyor. Makyaj çantamın olmazsa olması oldu diyebilirim.




Eskiden bu renkte Essence'in asansörlü bir göz kalemini kullanırdım fakat bitti ve artık bulmak mümkün değil bu yüzden onun yerine harika bir alternatif oldu. Organik, doğa ve insan dostu olması da sevme nedenlerimin başında geliyor.
Dayanıklılık konusunda da beni şaşırttı diyebilirim, uzun süre kalıcılık vaadi olmamasına rağmen sabahtan akşama kadar gözümde kalıyor sadece gün sonuna doğru hafifliyor ama tamamen silinmiyor. Far olarak kullanacağımda baz ile tercih ediyorum tabi. 




Rengi fotoğrafta olduğundan çok daha güzel, sedefleri rahatsız edecek kadar belirgin durmuyor gözde. 
Ürün Almanya üretimi ve 'NaTrue' sertifikasına sahip. Ayrıca 'Natural Cosmetics Standard' ile 'Eco Control' simgeleri taşıyor. Zararlı petrokimyasallar içermiyor. Zaten hiç bir hassasiyet, kaşıntı vs yapmadı gözlerimde. Klasik kalem formunda ve kalemtraşla açılıyor, 1,13 gr. Açıldıktan sonra 3 yıl kullanım ömrü var. 




Ayışığı Organik'in sitesinden satın almak veya incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.




Sevgiler
Evrim

37 yorum:

  1. Siyah kalemlerdense kahveleri tercih ediyorum. Daha yumuşak ve doğal görünüyor bence :) Bordolar da sana pek yakışır Evrim, benim de bu marka aklımda olsun :) Güle güle kullan canım, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım benim ben de aynı fikirdeyim, çok teşekkür ederim =) siyah günlük makyajda asi duruyor bende, bu renkler daha yumuşak kalıyor.
      kocaman sevgiler <3

      Sil
  2. Fotoğraflar pek pastel... :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet bazen öyle oluyor, blogun temasıyla uyumlu =)

      Sil
  3. bende de siyahı var çok memnunum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım benim sen de mutlu günlerde kullan =) <3

      Sil
  4. Ben bordo göz kalemi bir keresinde kullanmıştım. Sanki zombi gibi olmuştum bilmiyorum :( göz içine sadece siyah göz kalemi çekiyorum ama çok hoşuma gitti rengi başka renklerine sitesinden bir bakacağım. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım benim =) aslında içine sürersem ben de zombi gibi oluyorum ama ben kirpik diplerime dış köşelerden başlayıp ortaya kadar sürünce anime gözü gibi oluyor, daha çok öyle kullanıyorum =))) ama bazen zombi gibi olmayı da sevmiyor değilim değişik duruyor :D sevgiler tatlım <3

      Sil
  5. Yaa renk çook güzel!!! Benim de buna çok benzer bir göz kalemim var Kiko'dan. O bir tık daha kırmızı. Bu renk de aklımda olsun. Güle güle kullan Evrim'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah kiko dan bir ben kaldım sanırım bir şey denemeyen :D fena halde aklımda ama =) çok teşekkür ederim, sevgiler <3

      Sil
  6. Bordo göz kalemi mii, tam da arıyordum bu aralar. Başak'ın yazdığını da merak ettim çünkü kahvelikten çok kırmızılık olsun istiyorum içinde. İkisini de araştırayım. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir bak bakalım canım, o da harika duruyor evet, bordolar kırmızılar her türlü güzeller =) okuyan gözlerine sağlık <3

      Sil
  7. rengi daha çok mürdüm gibi bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelmiş Evrim'ciğim, güle güle kullan, kuşlar, kalpler de hoş olmuş:)))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğenmeniz beni mutlu etti =) sevgiler <3

      Sil
  9. Ben de siyah degilde kahveleri tercih ediyorum, güle güle kullan canim hos bir renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyaha göre kahveler/kahve-bordolar daha yumuşak duruyor =) teşekkür ederim çok, sevgiler <3

      Sil
  10. Rengi çok güzel kesinlikle..Günlük hayatta ben de bu renkleri tercih ediyorum. Hatta bu yüzden yaz gelsin istemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet =) ben de =) yazın pek mümkün olmuyor bu renkleri kullanmak =) sevgiler <3

      Sil
  11. Rengi çok güzelmiş Evrim'imm <3 Bu aralar ben de bordo farlar mor rujlara taktım :))Markanın içeriği de çok güzelmiş bitanemm, musmutlu günlerde kullan tatlım <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzucuğum =) çok teşekkür ederim, evet bordo aşkı bitmiyor bende de farda da çok seviyorum =) daha güzelleri senin olsun cnaımıniçi <3 sevgiler

      Sil
  12. Merhaba güzellik seni bir mühendisin Güzellik dünyasına davet ediyorum :D http://tembelprenses.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  13. Kahverengi hiç kullanmadim deneyebilirim. Güle güle kullan canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyaha kıyasla daha doğal durabiliyor =) bunda hafif bordoluk da var =) sevgiler <3

      Sil
  14. Kalemin rengi çok güzel ama bayıldım :)

    YanıtlaSil
  15. siyah kalemi hiç bir şeye değişmem ama bu renkte çok hoşmuş güzel günlerde kullan canım:) sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyahın yeri ayrı evet ama ben günlük makyajda siyahı kendime ağır bulur oldum artık, bu daha doğal duruyor ya da bunun gibi renkler =) öpüyorum kuzum <3

      Sil
  16. Benim gözlerim oldukça hassas bu markaya mutlaka bakacağım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hassas gözler özellikle temiz içerikli göz ürünleri tercih etmeli bence de, ben de öyleyim =) ben teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  17. bebeğim aynen, benziyoruz demek ki bu konuda =) deneme şansın olursa bir dene, içeriği bakımından tercih edilesi bence, yoksa dünyanın en başarılı kalemi değil ama işte güvenli kullanınca insan rahat ediyor =) sevgiler kuzum <3

    YanıtlaSil
  18. Kalem de resimler de çok güzel 😊

    YanıtlaSil
  19. Renk bana da çok uygunmuş Evrimcim, bakacağım bu kaleme... Yumuşak sürümlüleri hep seviyorum. Fotoğrafların ve çiçeklerin de ayrıca güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Dağınık Anne =) Beğenmene çook sevindim, çok teşekkür ederim =) Sevgiler <3

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...