27 Eylül 2015 Pazar

Makeup Revolution - I ♡ Makeup Blushing Hearts - Blushing Heart Triple Baked Allık

Merhaba :)
Son zamanlarda elimden düşürmediğim, gece gündüz severek kullandığım bu allıktan size de bahsetmek istedim. Öncelikle anlatacağım bu allığın, Too Faced Sweethearts allıklarından, Something About Berry rengine 'dupe' gösterildiğini söylemeliyim.


Aslında onu alacaktım ama uzun araştırmalarım sonucunda aralarında çok büyük bir performans farkı olmadığını hatta Makeup Revolution'a ait olanın çok daha uygun fiyatlı olduğunu öğrendim. İnstagramda 'Cosmetico_shop' adlı mağazadan satın aldım. Zaten son dönemde yok sattığı için, siparişim iki haftada elime ulaştı.



Beni ilk vuran kesinlikle ambalajıydı. Daha sonra renklerinin ışıltısına, canlılığına vuruldum diyebilirim. Pembe kalp şeklindeki ambalajı tam süs diye koymalık. Kalın kartondan bir kutuya sahip. Çantaya at çık bir ürün değil kesinlikle, kapağı açılabilir ve yırtılabilir. Ama zaten böyle bir allığı da sanırım kimse çantasına hoop diye atıvermeye kıyamaz :) Makyaj köşemde güzelce yerini aldı. 


Sitesinde aydınlatıcı allık ve bronzer olmak üzere bu şekilde bir çok çeşidi var. Ben allıkta koyu tonları tercih ettiğim için en koyu kombinasyonlardan oluşanı aldım. Ama bu bile aslında öyle çok pigmentli, koyu durmuyor. Sim içermeyen, aydınlatıcı tarzında ışıltılar barındırıyor, mat değil. Cilde güzel bir pembelik verirken canlılık kazandırıyor.


Allık fırçası ile hepsinin üzerinden geçerek karıştırıyorum. Elde ettiğim renk koyu ışıltılı pembe oluyor. Aslında iki kat uygulandığında veriyor bu rengi. İsterseniz tek kat ile açık ve daha doğal bir görünüm de elde edebiliyorsunuz. Gün içinde saatlerce kalıcılığını koruyor. Tabi ben altına pudra sürüyorum, pudranın üzerinde daha bir sabitleniyor sanki. İster fondöten, ister bb üzerine ya da çıplak tene, her şekilde rengini ve ışıltısını güzel veriyor. Pigmentasyonu çok güçlü olmasa da bence yeterli ve normal. 3 renkten oluşuyor ve her renk ayrı ayrı resimdeki gibi görünüyor. Birleşince daha koyu bir ton ortaya çıkıyor.


10 gr' lık kalpli kutusunda uzunca bir süre gider diye düşünüyorum. Tozutma oranı bana göre çok az. Bu yönden de kalbimi çaldı :) Zaten 'triple baked' ürünlere zaafım var :) Ben kabuki fırçam ile uyguluyorum, hep derim zaten, ürünleri ne tarz fırçalarla uyguladığınız çok önemli diye. Makyaj fırçalarınızın mümkün olduğunca yumuşak olmasına dikkat ederseniz, ürünlerinizde de minimum tozutma yaşarsınız. 


İçerik konusunda hassasiyeti olanlar belki tercih etmezler çünkü paraben türevi içeriyor. Ancak öyle bir sayfa içerik göremedim, genellikle renk vericiler var. Eğer parabensiz ürün kullanıyorsanız bu allık hatta bu marka size göre değil. Ben de dikkat ediyorum ancak bazı ürünlerde bunu göz ardı edebiliyorum. Yine de parabensiz yapsalar eminim ki daha çok kitleye hitap ederlerdi diye düşünüyorum.


Ürünün içeriği ve formülü İngiltere üretimi, fabrikasyonu Çin, merak edenler için. Açıldıktan sonra 1 yıl ömrü var. Piyasadaki diğer drugstore allıklarından içerik olarak farkı yok, ama görüntüsü, ışıltısı ve rengi gerçekten büyülüyor. Satın almak isteyenler İnstagram üzerinden çeşitli satıcılar yoluyla veya kendi sitesinden kredi kartı ile alabilirler.
En az bu allık kadar güzel günleriniz olsun.
Sevgiler
Evrim

2 yorum:

  1. essence'de çıkarmıştı ama TR'ye gelmedi :-(( keşke gelseydi hepsini alırdım..

    YanıtlaSil
  2. evet hatırlıyorum onunkiler de şahaneydi tam koleksiyonluk niye getirmediler anlamadım hiç :/

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...