6 Eylül 2015 Pazar

Flormar Dudak Balmı SPF 15 - Karadut

Merhaba :)
Bu aralar Flormar'ın adı sık sık yaptığı indirimlerle bu kadar çok duyulurken, ben de çok sevdiğim bu dudak balmını yazmak istedim.



Tam zamanında denk geldim, hem dudak nemlendiricim bitmişti hem de bu seriyi çok merak ediyordum.

Tabi ki en koyu kırmızılığı vereni seçtim, SPF 15 içermesini de takdir ettim. Fiyatı oldukça uygun zaten ama sık sık indirime de giriyor. Normal fiyatı 10 tl, indirimde 6 tl'ye aldım.





Çilek, karpuz, elma, karadut, portakal ve karamel olmak üzere gerçekten ilginç çeşitler sunulmuş. Karpuzu da denemeyi planlıyorum bu bittikten sonra.
Hem kutusuna hem de kendi ambalajına cidden hayran kaldım. Çok şık ve güzel olmuş. Balm olmasına rağmen de boyutları normal rujlar kadar.
Kavanozda değil de asansörlü yapıda olması benim için artı çünkü dışarıda elimi kavanoza daldırıp dudağıma sürmeyi hiç sevmiyorum.
Kokusu misler gibi kara/mor dut kokuyor.




Rengi de koyu morumsu kırmızı, vişne suyu gibi. Özellikle kışın kullanmayı çok seveceğim, sür çık bir balm. Nemlendirmesini ben gayet başarılı buldum. Yumuşatıyor ve sanki besliyor da. İçeriğinde bulunan kakao, shea yağı ve orkide özleri nemi dudaklara hapsetmeye yarıyor.





Düzenli kullandığım zamanlar dudaklarımın yapısı kuru olmuyor, pütür pütür olan ortası yenilenmiş görünüyor. Açıkçası yıllar var ki Nivea'nın meyveli balmlarından vazgeçemezdim, bittikçe alırdım. Artık onlardan ne kadar sıkıldığımı farkettim. Bir süre uygun fiyatlı günlük balm ihtiyacımı Flormar'ın bu serisinden karşılayacağım. 
Sevgiler
Evrim

4 yorum:

  1. benimki bitti bile bütün yaz sadece bunu kullandım neredeyse :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya bakkala giderken bile sürmeden çıkmıyorum :D :D

      Sil
  2. Flormar'ın indirimlerine bayılıyorum. Pigmetasyonları çok iyi hem de, canlı...
    Bana da uğra tatlım, görüşürüz... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle :) indirimin her türlüsüne bayılıyorum :) sizin flormar alışverişinize göz attım da cidden harika şeyler almışsınız :)

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...