17 Nisan 2016 Pazar

Oriflame Swedish Spa Güzelleştirici El Bakım Seti

Bu güzel pazar gününden herkese merhabalar! Umarım haftasonunuz iyi geçiyordur.
El ve tırnak bakımının her kadın için önemli olduğunu biliyoruz. Ben hem manikür hem de pedikürümü evde kendim yapıyorum ve istediğim ürünü seçerek, kafama göre bakım yapmak gibisi yok bence.




Son zamanlarda da tercihim Oriflame'in bu setinden yana oluyor çünkü el bakımım için gereken her şey bu pakette bir arada. 


Set, bir adet el banyosu, bir adet el peelingi ve bir adet el kremi içeriyor.



Rahatlatıcı el banyosu 100 ml'lik şişesinde bulunuyor. Biberiye yağı ve gliserin içeriyor ve elleri temizlerken yumuşatıp rahatlatıyor. Kokusu gerçekten harika insana huzur veriyor. Rengi şeffaf lila pembe ancak suya damlattığınızda renk vermiyor. Ben ellerimi yaklaşık 1 litre çok sıcak olmayan suda, bunu 7-8 damla damlatarak en az 10 dakika bekletiyorum. Hem yorgunluğunu alıyor hem de maniküre çok güzel bir şekilde ön hazırlık oluyor. Güçsüz ve çabuk kırılan tırnaklardan şikayetçi iseniz ekstradan bir kaç damla limon da damlatabilirsiniz bu suya. Daha sonra ellerimin nemini hafifçe alarak ikinci adıma geçiyorum.



50 ml'lik tüp ambalajında satılan bu el peelingi de öğütülmüş badem kabuğu partikülleri ve biberiye yağı içeriyor. Ellerime ve tırnak çevreme masaj yaparak ovalıyorum. Yaklaşık 10 dakika boyunca güzelce masaja devam ediyorum. Bu esnada peeling partükülleri  cilde zarar vermiyor aksine daha berrak ve ölü derilerden arınmış bir görünüm kazandırıyor. Bu aşamadan sonra eğer maniküre ihtiyacım varsa onu yapıyorum, sadece bakıma ihtiyacım varsa üçüncü aşamaya geçiyorum ve yine bir kaç faydalı yağ ile biberiye yağı içeren mis kokulu el kremini güzelce yediriyorum.



Bu da 50 ml'lik tüp ambalajında bulunuyor. Ellerim çok güzel yumuşadığı ve arındığı için el kremini başarılı bir şekilde emiyor. Pamuktan farksız ellerle salon maniküründen yeni çıkmışım gibi hissediyorum. 

Üç ürün de muhteşem kokulu ve insanı kullanırken ferahlatan türden. Paketi açmadan yanına yaklaşınca kokusunu almaya başlıyorsunuz. Kış aylarında çatlamış, kurumuş elleri bile hizaya getirmeye yetiyor. Hepsi Oriflame Swedish Spa ürünlerinde bulunan Hydracre+ kompleksi içeriyor ve nemi ele hapsediyor. Biberiye yağı da zaten cildi ferahlatıp yenileme, canlandırma konusunda çok başarılı. 



Ben ürünleri şık kutusunda 3lü set halinde almıştım. Sürekli bu şekilde satılıyor mu bilmiyorum ancak ürünleri tekli olarak almak da mümkün olabiliyor. Ürünler Polonya yapımı ve hepsinin de açıldıktan sonra kullanım ömrü aynı, 1 yıl.



Set halindeki güzel tasarımlı ve kullanışlı ürünleri seviyorsanız bu da size hitap eden bir paket olabilir. Bu benim ikinci alışım, çok memnunum. Normal fiyatını hatırlamıyorum ancak hep indirimlerde denk gelip ortalama 23 tl ye almıştım. 3lü bir set için oldukça uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenmişsinizdir. 
Sevgiler
Evrim


3 yorum:

  1. Fiyatına göre çook iyimiş ya keske bende yakalasaydım canım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki hala vardır yoksa bile güzel indirimlerde karşımıza çıakcağını düşünüyorum.

      Sil

yorumlarınız benim için değerlidir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...