24 Haziran 2015 Çarşamba

Physicians Formula Argan Wear Allık - Ultra Nourishing Argan Oil Blush

Merhaba!
Bu yazımda size kendisini daha almadan sevdiğim, aldıktan sonra da bayıldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Bu arada alışverişi http://www.dermoeczanem.com/ dan yaptım. Sipariş verdikten 1,5 gün sonra kapımdaydı ürün.




Gerçekten hızlarını takdir ediyorum. Tabi bunda Aras kargonun payı da çok, sanırım Yurtiçini seçseydim bir hafta beklerdim, bu aralar nefretlik oldum Yurtiçi Kargo'dan. Yanında da testerlar yollamışlar ayrıca teşekkür ederim tekrar. Allığı güvenilir siteler arasında en ucuz burada bulduğumu belirtmek isterim, 50 tl.

Essence The Matt XXXL Longlasting Lip Gloss - 06 Soft Nude

Merhaba!
Sonunda aradığım lipglossu buldumm! Ben o simli, parlak, vıcık vıcık parlatıcılardan nefret ederim. Bu yüzden hiç gidip lip gloss almamıştım. Ama Essence kafamızdaki lipgloss mantığını değiştirecek bir ürün yapmış. Bildiğim kadarıyla bu lipgloss serisi Essence'nin en eski ürünlerinden biri, yeni değil ama ben yeni keşfettim.



Yaşadığım yere en yakın Gratis'te hiç bir zaman güzel şeyler kalmaz, kalanlar da hep mıncıklanmış olduğundan alamam ama bu kez başka bir mağazaya gidebildim ve tesadüfen The Matt serisini bulabildim. İçlerinden en sevdiğim renk 06 Soft Nude oldu. Bir blogda bu ürünün Mac Kinda Sexy'ye çok benzediğini, muadili olabileceğini okumuştum. O zamandan beri aklımdaydı sonunda kavuştuk :) Saçlarım kızıl olduğundan öyle canlı pembe rujlar kullanamıyorum, ama bu nude tonlarındaki pembelere bayılıyorum hem ojede hem rujlarda.

Essence I Love Stage Göz Farı Bazı

Herkese merhaba!
Essence'nin çoğu ürününü severek kullanıyorum. Bu far bazını da ilk kez aldım.



Aslında kullandığım ilk far bazı olacak çünkü buna ihtiyaç duyma sebebim, pigmentasyonu az olan birkaç farım ve yağlı göz kapaklarım. Onları çöpe atmaktansa gözümdeki kalıcılıklarını artırmak istedim. Tabi bütün güzel farlarım bu bazdan nasibini alacak.

22 Haziran 2015 Pazartesi

Superdrug Arındırıcı Çamur Maskesi / Purifying Mud Therapy

Yeni bir maske yazısıyla yeniden merhaba. 
Marka olarak çok sevdiğim Superdrug'ın yüz maskelerini yeni yeni kullanıyorum. Bu maskenin ambalajı mavi, içeriğinde witch hazel yani hamamelis özü bulunan bir çamur maskesi.



75 ml'lik tüp ambalajında satılıyor ve parabensiz olması tercih sebeplerimden biri oldu.

20 Haziran 2015 Cumartesi

Maybelline New York Affinimat Fondöten - 14 Creamy Beige

Yeniden merhaba. 
Geçenlerde Affinitone fondöten ile ilgili bir yazı yazmıştım, buraya tıklayarak görebilirsiniz.



Bu yazımda da Affinimat'ı yani mat görünüm veren daha çok yağlı ciltlerin tercih ettiği fondötenden bahsetmek istiyorum.

17 Haziran 2015 Çarşamba

Tony & Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Herkese merhaba!
Yaz sonunda bir çok yere geldi, Ankara'ya da gelmiş gibi yapıp arasıra yağmur indirse de, havalar denize girmeye uygun hale geldi. Bir Fethiye'li olarak Ankara'da yaşamanın ne olduğunu gelin bana sorun. Bir dokunun bin ah işitin. Denizi öyle özlüyorum ki anlatamam. Üstelik bu yaz sonuna kadar da memleketime gitme şansım olmayacak. Neyse bu kadar dert yeter.



Gelelim bana denizin o tuzlu, 'marin' kokusunu anımsatan, sırf bu yüzden sürekli duş alıp saçıma sıktığım bu spreye.

Missha Love Secret El Kremi - Pamuk ve Kiraz Çiçeği Kokulu

Herkese merhaba!
Bahar kendini yavaş yavaş göstermeye başlamışken içimi açan, mis gibi çiçek kokan şeylere yöneliyorum bu aralar. 




Bu yazımda da daha önce kullanıp memnun kaldığım, Missha'dan yaptığım son alışverişte de kargo ücreti odememek için sepete attığım bu bahar kokulu el kremlerinden size de bahsetmek istedim.

16 Haziran 2015 Salı

Hangi Üründen Aslında Ne Kadar Kullanmalıyız?

Gündelik hayatımızda bir sürü ürün kullanıyoruz. Yağlı ciltler matlaştırıcı, kuru ciltler nemlendirici ürünleri tercih ediyor. Her cilt tipi kendine iyi geleni istiyor. Peki ya bu ürünleri ne kadar, hangi miktarlarda uygulamalıyız? Azı karar çoğu zarar ifadesi burada da geçerliliğini kazanıyor. Bu miktarlar belli bir ortalamaya göre önerilen miktarlardır. Tabii ki de yüzünüz normalden daha büyük veya küçükse ona göre ürün miktarını kendiniz ayarlayabilirsiniz. Önemli olan abartmamak, sonuçta içeriği ne kadar iyi olursa olsun işimiz kimyasallarla.

15 Haziran 2015 Pazartesi

Hayatınızı Kolaylaştıracak Küçük İpuçları

Merhaba :) Sizin için, duyduğum, okuduğum 'kendin yap' fikirlerini derledim, direkt alıntı yapmadım tabiki ama aklımda kalanlara kendi fikirlerimi ekleyip minik bir yazı hazırladım. Zamanla yazıya eklemeler yapıp güncellerim mutlaka. 

14 Haziran 2015 Pazar

Avon True Color 4'lü Göz Farı - Sultry Emerald

Selamm! 
Bu kez yeni bir far deneyimi ile karşınızdayım.



Avon'un bu 4'lü göz farına bayıldım ben. Bu aralar farlara kafayı taktım, hoşuma giden bütün farları alıyorum. Bu kez Avon'da denk geldim sevdiğim bir fara.

12 Haziran 2015 Cuma

Yves Rocher Hindistan Cevizli Parfüm / EDT

Herkese merhaba!
Aromatik kokular genellikle çoğu insanın ilgisini çeker, vanilya, hindistan cevizi, kakao, karamel, tarçın vs.



Ben bu kokuları en çok krem formunda sevsem de parfümlerini de gördüğüm yerde denediğimi söyleyebilirim. 
Geçen yıl Yves Rocher dan bu minik hindistan cevizli parfümü almıştım bayılarak.

11 Haziran 2015 Perşembe

Golden Rose Velvet Matte Rujlar - 02, 12, 14, 16, 20 ve 22 Numara

Merhabalar!
Son zamanların en çok satılan ve tercih edilen rujlarından olan Velvet Matte'lerden ben de nasibimi aldım:) Kırmızı ambalajları, kadife sürümlü ve mat oluşları dikkatimi çekti. Mat rujları gerçekten çok seviyorum, parlak simli ruj ve parlatıcılar hiç bana göre değil :( Neyse ki kozmetik firmaları da her ihtiyaca göre ürün çıkarma konusunda oldukça başarılılar.



Açıkçası bu rujlar piyasaya sürülene dek Golden Rose ojesi ve kalemleri dışında kullandığım, tercih ettiğim bir marka değildi. Ama gördüm ki bu ruj serisi gerçekten çok başarılı olmuş. Üstelik de çok fazla ton seçeneği var, en güzel yanı bu.
Gelelim benim aldığım renklere. Küçükten büyüğe, yukarıdan aşağı swatchlarını resimde görebilirsiniz.

Watsons Bal Özlü Durulanmayan Saç Bakım Kremi

Merhabalar!
Watsons'ın kendi üretimi olan ürünleri denemeyi çok seviyorum. Çoğu zaman memnun da kalıyorum. Bu ürünü de ballı olduğu için çok merak ederek almıştım. Açıkçası kokusunun çok güzel olacağını düşünmüştüm çünkü genelde ballı ürünler başka güzel kokar.



Ancak ilk kez bu düşünceme ters düşen bir ürün tanıdım. Minik şişesinde kullanışlı ve sevimli dursa da banyo sonrasında saçlarımda bıraktığı kokuyu hiç sevemedim hatta nefret ettim diyebilirim.

Watsons Zambak ve Yasemin Özlü Saç Kremi

Merhaba:)
Watsons'ın kendi ürünlerini genelde başarılı bulurum. Geçen sefer saç kremim bittiğinde bilindik şeylerden almak istemedim, yeni bir şey denedim. Watsons Zambak ve Yasemin Özlü Saç Kremini aldım.



Kart indirimiyle 7 tl gibi bir fiyata denk gelmişti sanırım. Beni ilk cezbeden şey pompalı şişede oluşuydu, banyo sırasında çok pratik olduğunu düşünüyorum böyle ambalajların.

Note Luminous Silk Tekli Göz Farı - No 10

Herkese merhaba!
Yanılmıyorsam geçtiğimiz yıl Nihat Odabaşı'nın imzasıyla raflarda yerini alan Note Cosmetics'i hepimiz duymuşuzdur.


Elimde çok fazla ürün olduğu için ilk çıktığında hiçbir şey almamıştım, şimdi Note'dan bir göz farı alarak ilk denememi yaptım.

Yves Rocher Pure System Akneli ve Siyah Noktalı Ciltler İçin Bakım Seti

Merhaba
Yeni bir Yves Rocher yazısıyla karşınızdayım. Lisede keşfettiğim ve uzunca bir dönem memnun kalarak kullandığım bir cilt bakım serisinden bahsetmek istiyorum. Seri 3 adımdan oluşuyor.


Özellikle akne, sivilce ve siyah noktaları hedef alıyor. Bütün Yves Rocher ürünleri gibi bu seri de organik özler içeriyor ve temiz içerikli. Hepsini birden kullanma şartı yok ama tabi kullanırsanız daha güzel bir sonuç alırsınız. Şimdi size kısaca bu 3 ürünü tanıtayım.

8 Haziran 2015 Pazartesi

Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder / Pudra - 001 Transparent

Merhaba! 
Sonunda kullandığım pudra bitti ve ben de uzun zamandır merak ettiğim Rimmel'in Stay Matte pudrasına kavuştum.


Daha önce Essence'nin matlık sağlayan pudrasını kullanıyordum ve çok memnundum. Bu pudrayı da 3-4 haftadır kullanıyorum.

6 Haziran 2015 Cumartesi

Rimmel London Wake Me Up Salatalık Özlü Rimel (Maskara)

Merhabalar!
Rimmel London'un sevdiğim pek çok ürünü var. Gün geçtikçe daha çok bağlandığım bir marka oluyor.


Uygun fiyatlı kozmetik ihtiyacımı gayet güzel karşılıyor. Bu sefer de salatlık özlü maskarasıyla bir yeniliğe imza atmış. Watsons'tan 20 tl ye aldığım bu maskaraya bayıldım.

3 Haziran 2015 Çarşamba

SudoCrem Bebek/Cilt Bakım Kremi

Merhaba! 
Bu yazımda sizlere eskiden ülkemizde doğru dürüst bilinmeyen şimdi ise gün geçtikçe daha çok popülerlik kazanan bir kremden bahsetmek istiyorum. 



Bundan yıllar önce ben daha mini mini bir ilkokulluyken, sürekli düşüp kalkmaktan dizlerim artık iyileşmeyen, iyileşse de izi kalan yaralarla dolardı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...